Plantenbakken in een modern design en van lichtgewicht materialen

Plantenbakken in een modern design en van lichtgewicht materialen

De moderne plantenbakken van lichtgewicht en onderhoudsvrije materialen voorzien u van stijlvolle houders voor diverse soorten planten – zoals kleine bloemen en grote planten. De moderne plantenbakken zijn in diverse uitvoeringen en designs verkrijgbaar. Enkele van deze plantenbakken zien er precies zo uit als de traditionele keramische plantenbakken – maar ze wegen slechts 1/10 en kunnen ongeacht de weersomstandigheden het hele jaar door worden gebruikt. Zet deze moderne, flexibele plantenbakken van CosyLifeStyle op uw terras of op elke andere plek die u wat groener en frisser wilt maken.

Plantenbakken voor elk type tuin – klassiek en modern

Modern ontworpen plantenbakken zijn perfect voor de meeste tuinen, op het terras of zelfs voor in uw woning. In plaats van de traditionele producten kunt u genieten van de moderne plantenbakken in uw klassieke tuin, maar u kunt de moderne plantenbakken ook gebruiken om een ​​strak en minimalistisch ontwerp te benadrukken. Bovendien kunt u bepalen welk type van deze plantenbakken het best bij de stijl van uw woning past. Ongeacht het soort plantenbakken dat uw voorkeur geniet, zult u moderne, sterke en lichtgewicht plantenbakken verkrijgen die vergeleken met de traditionele keramische plantenbakken veel voordelen hebben. De moderne plantenbakken wegen ongeveer 1/10 van de klassieke traditionele plantenbakken, ze zijn nagenoeg onbreekbaar en bestand tegen temperaturen tussen de 60° C en -50° C. Bovendien hebben ze een UV-bescherming zodat ze niet zullen vervagen.

Plantenbakken voor allerlei soorten bloemen, planten en bomen

Plantenbakken van CosyLifeStyle kunnen als containers voor allerlei soorten planten worden gebruikt – u hoeft er alleen maar voor te zorgen dat de planten voldoende aarde, mest, water en licht hebben. Net als bij elk ander tuinproject moet u weten hoeveel licht of schaduw uw planten nodig hebben. De lichtgewicht plantenbakken zijn in vergelijking tot de traditionele plantenbakken makkelijk te verplaatsen, zodat u deze van tijd tot tijd kunt verzetten – en uiteraard per seizoen. Met plantenbakken langs uw oprit, rondom uw terras of als sectie in uw tuin, kunt u het aanzien en stijl van uw tuin aanzienlijk verbeteren.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *