Houtopslag ProShed® in een stijlvol zeshoekig ontwerp

HOUTOPSLAG/VERHOOGD BLOEMENBED MET REK, 1,60X0,60X1,62M, PROSHED®, ANTRACIET

Houtopslag ProShed® van duurzame, lichtgewicht metalen panelen. Deze unieke en modulaire houtopslag is een stijlvolle manier om uw openhaardhout op te slaan. Het hout wordt in de zeshoekige frames opgestapeld, waardoor het er niet alleen mooi uitziet, maar ook op zijn plaats blijft en tegen regen wordt beschut. Er zijn verschillende mogelijkheden om te bepalen hoe uw ProShed® houtopslag eruit moet zien. Een manier is om een set van drie frames te bestellen met twee stalen rekken ter ondersteuning en deze neer te zetten, zoals te zien is op de foto. Natuurlijk kunt u ook een enkel frame bestellen en deze afzonderlijk gebruiken – of er zoveel combineren als u wilt voor een mooi visueel effect. 

Houtopslag met 10 jaar garantie tegen doorroesten!

Ons merk ProShed® biedt een uitgebreid assortiment producten van hoge kwaliteit, zoals tuinhuisjes, fietsenbergingen, garages en houtopslagplaatsen. Enkele houtopslagplaatsen kunnen ook gebruikt worden als verhoogde tuinbedden. Leg het frame horizontaal op de grond en vul het frame met tuinaarde en planten; zo heeft u een prachtige plek vol mooie planten die het hele tuinseizoen blijven staan. Voor de meeste ProShed® producten in gegalvaniseerd staal geldt een garantie van 10 jaar tegen doorroesten. 

Modulair concept met unieke mogelijkheden  

Dankzij de honingraatvorm kunt u de zeshoekige en modulaire houtopslag van ProShed® op talloze manieren combineren. In de webshop kunt u een enkel zeshoekig frame voor houtopslag bestellen of drie units met stalen rekken voor ondersteuning en stabiliteit bij het stapelen. Natuurlijk kunt u ook een onbeperkt aantal frames bestellen en deze naar wens combineren. U kunt de stalen rekken afzonderlijk bestellen om uw eigen houtopslag te bouwen met ruimte voor al het openhaardhout dat u nodig heeft. 

Gebruik de stijlvolle zeshoekige frames als een prachtig tuinbed

Leg het frame op de grond en gebruik de zeshoekige frames als een uniek tuinbed. Met behulp van een of meer honingraatvormige frames maakt u een opvallend tuinbed vol bloemen en kruiden. Er kunnen zelfs grote struiken en kleine bomen in geplant worden, omdat er geen limiet is aan de diepte als het direct op de grond wordt gelegd. Met dit stijlvolle verhoogde tuinbed van gegalvaniseerd staal hoeft u zich geen zorgen te maken over verrotting of onderhoud zoals doorgaans het geval is bij houten verhoogde tuinbedden. Bekijk al onze houtopslag oplossingen en meer hier: https://www.dancovershop.com/nl/producten/houtopslag.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *