Hondenkennels van stevige en duurzame materialen

https://www.dancovershop.com/nl/products/hondenkennel.aspx

Hondenkennels worden gebruikt door particuliere hondenbezitters, professionele fokkers en kennelhouders. Wij leveren hondenkennels die gemaakt zijn van stevige en duurzame materialen met ofwel rasterwerk of tralies zodat u de hele kennel van buitenaf kunt zien. Bovendien heeft u volop oogcontact met uw hond en kunt u altijd volledig contact met uw hond hebben. Wij hebben diverse soorten hondenkennels – een overdekte kennel met een dak waardoor deze waterdicht is en schaduw biedt als de zon schijnt. De open constructie biedt veel licht en frisse lucht voor uw hond en zorgt er voor dat uw hond alleen thuis kan zijn. De deur van de overdekte hondenkennel heeft een dagschoot voor een makkelijke toegang en beveiliging. Wij leveren de overdekte hondenkennel in twee afmetingen: een met twee ruimtes met een afscheiding van gaas met een deur, en een kleinere kennel met slechts één ruimte. Daarnaast hebben we een hondenkennel zonder overkapping met alleen het hekwerk. Beide soorten hondenkennels zijn uitermate geschikt voor professionele fokkers, kennelhouders en particuliere hondenbezitters.

Hondenkennels voor diverse doeleinden

Onze stevige en duurzame hondenkennels zijn functioneel en onderhoudsvrij. De gegalvaniseerde en stevige materialen zullen jarenlang meegaan, zodat u de kennel in de loop der jaren voor allerlei doeleinden kunt gebruiken. U kunt ze thuis gebruiken of professioneel in uw kennel en dergelijke. Als particuliere hondenbezitter kan het zijn dat u overdag niet thuis bent, en uw hond kan dan buiten in de frisse lucht verblijven en niet opgesloten worden in uw huis. Bovendien kunt u een hondenkennel gebruiken om twee of meer honden van elkaar te scheiden, voor zwangere honden en voor honden die behoefte hebben om alleen te zijn met de pups. Het is daarbij belangrijk dat u de hondenkennel op een stabiele en vlakke ondergrond plaatst.

Hondenkennels en nog veel meer op Dancovershop.com

Onze hondenkennels zijn maar een klein deel van ons groeiende assortiment van kwaliteitsproducten voor diverse soorten dieren. U kunt de producten onder andere gebruiken als particuliere klant, als professionele fokker, als hobbyboer en nog veel meer. Afgezien van de hondenkennels bieden wij kippenhokken of kippenrennen, konijnenhokken en -rennen, en weidetenten aan. Alle producten zijn uitgevoerd in materialen van uitstekende kwaliteit, zijn zeer functioneel en hebben een lange levensduur. Hebt u vragen over onze hondenkennels of andere producten uit de shop, bel ons dan, schrijf ons een e-mail of maak gebruik van onze chat.

Bekijk hier de hondenkennels en meer: https://www.dancovershop.com/nl/producten/hondenkennel.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *