Opslagcontainers zijn een sterke, veilige en flexibele oplossing

https://www.dancovershop.com/nl/products/opslagcontainers.aspx

Opslagcontainers van gegalvaniseerd staal zijn een veilige en flexibele opslagoplossing wanneer u iets wilt opslaan tegen een scherpe prijs. De twee series containers die wij aanbieden zijn weerbestendig en gemaakt om altijd buiten te staan. Ook kunt u de stevige containers binnen neerzetten als u dat wilt. Onze beide series – Orion en Rigel – zijn eenvoudig toegankelijk, bieden veel ruimte voor allerlei materialen en nog veel meer, en dan heeft u nog allerlei extra’s zoals legborden, oprijplaten en nog veel meer. Onze containers vormen een uiterst flexibele oplossing omdat u de containers kunt monteren en demonteren zodra u uw opslagcapaciteit moet aanpassen. U kunt de containers verplaatsen met een vorkheftruck of kraan zodat u steeds over een optimale opslag beschikt. In gedemonteerde vorm nemen de containers slechts weinig ruimte in beslag.

Milieuvriendelijke opslagcontainer met een ingebedde bodem

Onze Orion-serie stevige opslagcontainers biedt speciale milieuvriendelijke containers met een ingebedde vloer voor de opslag van op olie gebaseerde en brandbare materialen. De milieuvriendelijke opslagcontainers voldoen aan de speciale eisen voor de opslag van deze materialen op locatie. Door de ingebedde vloer kunt u voorkomen dat er chemicaliën in het milieu terechtkomen. Met één of meer Orion milieuvriendelijke opslagcontainers heeft u de garantie dat uw opgeslagen materialen niet in het milieu terechtkomen, zelfs niet als er zich een ongeluk voordoet.

Opslagcontainers met een stevige houten vloer

Onze opslagcontainers zijn voorzien van een stevige houten vloer van 35 mm dikke planken (de Orion-serie) of van een duurzame vloer van OSB/Oriented Strand Board (de Rigel-serie). Hiermee zijn de containers een stuk aantrekkelijker en ontstaat er een aangenaam gevoel bij het betreden van de opslagcontainer. U kunt de ruime containers gebruiken voor puur opslag of de stevige en veilige constructie vaker gebruiken als werkplaats met stellingen met gereedschap en nog veel meer. U kunt uw opslagcontainer beveiligen door een veiligheidsstang of een vandalismebestendige stang met een hangslot toe te voegen. Voor een makkelijke toegang met een steekwagen e.d. kunt u een oprijplaat van stevig anti-slip aluminium bestellen.

Accessoires voor onze opslagcontainers

Voor onze twee series opslagcontainers – Orion en Rigel – kunt u een aantal accessoires in de shop bestellen. U kunt bijv. stellingen, oprijplaten, gasflessenhouders, veiligheidsbeugels, vorkheftruckgeleiders en een ventilatierooster bestellen. Let erop dat u de juiste accessoires voor de juiste serie containers bestelt. We hebben de serie Orion en Rigel een naam gegeven – en als u tijd en geld wilt besparen, zorg er dan voor dat u de juiste serie bestelt. Neem in geval van twijfel contact met ons op, zodat wij u kunnen helpen bij het vinden en bestellen van het juiste product voor uw opslagcontainer. Bekijk hier alle verschillende opslagcontainers en accessoires: https://www.dancovershop.com/nl/products/opslagcontainers.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *