Glamping is de nieuwe manier om van de natuur te genieten

https://www.dancovershop.com/nl/products/glamping-tenten.aspx

Glamping is de nieuwe manier waarop u van de natuur kunt genieten zonder daarbij aan luxe te moeten inboeten. Want waarom zou u op de grond gaan liggen als u een goed bed heeft, waarom zou u het koud hebben als u een kachel heeft, waarom zou u in het donker zitten als u een kroonluchter heeft – of op zijn minst een stijlvolle verlichting, zodat u kunt zien wat u aan het doen bent. Glamping is de nieuwe manier van kamperen geworden voor wie van de natuur houdt maar het niet zonder comfort wil stellen. Het woord glamping is een woordcombinatie van de woorden ‘glamour’ en ‘camping’ – luxe kamperen had net zo goed als term gebruikt kunnen worden. Toch is glamping een leuk woord dat het fenomeen precies weergeeft.

Onze TentZing® bell tenten zijn speciaal gemaakt voor glamping

Onze grote en stijlvolle bell tenten zijn perfect voor glamping. Met onze grote, fraaie en ruime bell tenten kunt u de traditionele kampeerervaring naar een hoger niveau brengen met een exclusief verblijf midden in de natuur – met veel meer stijl en comfort. U kunt de stijlvolle TentZing® bell tent gebruiken voor een kampeertocht of er een permanente basis van maken. Plaats de bell tent gewoon buiten in uw tuin, zodat u van glamping kunt genieten wanneer u maar wilt. Ongeacht waar uw voorkeur naar uitgaat, u kunt zich verheugen op een niet-alledaagse kampeerervaring met onze prachtige TentZing® bell tenten. De bell tenten zijn gemaakt van waterdicht 280 g/m2 katoenen canvas met een hydrostatische druk van 1000 mm. Het grondzeil van 540 g/m2 ripstop PVC heeft een hydrostatische druk van 3000 mm, en u heeft de keuze uit diverse accessoires zoals matten en een boogvormige luifel. Merk op dat de grote tenten een grotere nokhoogte hebben.

Glamping accessoires voor meer luxe

Voor meer stijl en comfort in uw bell tent kunt u onze halve maanvormige matten bestellen voor op de vloer en eventueel de boogvormige luifel waarmee u een beschutte ingang voor de magnifieke tent creëert. De mat bestaat uit twee halve maanvormige delen van 100% polypropyleen met een elegant patroon dat geweven is in jacquard. De matten zullen de gehele vloer in uw bell tent bedekken en een fantastische aanblik en sfeer creëren. De boogluifel aan de voorzijde van de bell tent is van stevig en waterdicht katoenen canvas gemaakt. Afgezien van het beschutten van de ingang, vormt de luifel een extra ruimte voor bagage, schoeisel, of om buiten te slapen tijdens een warme nacht. U kunt zich dit jaar verheugen op glamping om de natuur te verkennen, te ontspannen, of om verhalen te vertellen rond het kampvuur voor de stijlvolle bell tent. Samengevat, onze unieke TentZing® bell tenten zijn perfect geschikt voor de ultieme glamping ervaring. Bekijk hier de schitterende bell tenten en accessoires: https://www.dancovershop.com/nl/products/glamping-tenten.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *