Zwembadrobots zorgen ervoor dat uw zwembad mooi en schoon blijft

https://www.dancovershop.com/nl/products/zwembadaccessoires.aspx

Zwembadrobots worden voor één ding gemaakt – voor het reinigen van zwembaden. In zwembaden zullen onvermijdelijk bladeren en vuil in het water vallen of waaien, met als gevolg dat het troebel en onaangenaam wordt. Daarom is het altijd verstandig om het zwembad af te dekken als u er geen gebruik van maakt. Van tijd tot tijd moet u evenwel een zwembadrobot gebruiken. Voor ingegraven en vrijstaande zwembaden moeten de bodem en de zijkanten worden gereinigd, omdat de pomp en het filter niet alles uit het zwembad kunnen filteren. Wie een zwembad heeft, wil graag dat het water er altijd schoon en uitnodigend uitziet.  

Laat uw zwembadrobot het vuile werk opknappen

Wanneer u zoals de meeste zwembadbezitters bent, gebruikt u het zwembad vooral in de zomer. Dan kan het verstandig zijn om de zwembadrobot een paar keer per week te gebruiken – wellicht zelfs vaker. De zwembadrobot reinigt de bodem en de zijkanten van het zwembad, zodat het schoon is wanneer u erin gaat springen. Wacht niet tot het water vertroebeld is, of tot u vuil op de bodem van het zwembad ziet liggen. De zwembadrobot regelmatig gebruiken, zodat het zwembad altijd schoon is. Maar als het water er goed en helder uitziet, kunt u een of twee dagen wachten met schoonmaken.  

Gebruik een zwembadrobot samen met andere dingen

De chemische producten in uw zwembad kunnen het water niet goed zuiveren als u geen zwembadrobot gebruikt. Langzamerhand zal het zwembad dan troebel en niet meer uitnodigend zijn – niet in een of twee dagen, maar na een tijdje. Een zwembadrobot helpt de chemische producten namelijk hun werk te doen en zorgt voor fris en uitnodigend water in het zwembad. Niemand vindt het prettig om in een zwembad te springen waarvan het water niet helder en uitnodigend is. Kiest u voor een zwembadrobot, neem er dan een die past bij de afmetingen van uw zwembad. Wij hebben een kleine draadloze zwembadrobot voor kleinere zwembaden, maar ook grote en krachtige zwembadrobots voor grote zwembaden.

Wij hebben zwembadaccessoires zoals zwembadrobots, afdekzeilen, pompen en verwarmers

Bestel een zwembadrobot voor uw huidige zwembad, of bestel een van onze populaire zwembadpakketten met alle benodigdheden om te beginnen. Let op: onze zwembadpakketten bevatten geen zwembadrobot! Ongeacht wat voor soort zwembad u heeft, het is verstandig om een zwembadrobot te gebruiken. Zowel het zwembadfilter als de skimmer zorgen voor de verwijdering van vuil aan de oppervlakte, terwijl de zwembadrobot de bodem en de zijkanten voor zijn rekening neemt. Daarnaast moet u het water meten om ervoor te zorgen dat het schoon is en de juiste pH-waarde heeft. Een zwembadafdekking voorkomt ook dat bladeren en dergelijke in het water vallen wanneer het zwembad niet wordt gebruikt. Hebt u vragen over onze zwembadrobots, onze zwembadpakketten, of iets anders? Neem dan gerust contact op met onze Xperts via telefoon, e-mail of gebruik onze chat. Bekijk hier onze zwembadrobots en andere zwembadaccessoireshttps://www.dancovershop.com/nl/products/zwembadaccessoires.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *