Welk type broeikas moet u kiezen?

https://www.dancovershop.com/nl/producten/broeikassen.aspx

Een broeikas is een eenvoudige constructie voor het kweken van allerlei planten in een warme ruimte. Toch kan het vinden van de juiste broeikas voor uw tuin een hele opgave zijn, want er zijn zoveel verschillende soorten broeikassen! In de Dancover Broeikasgids hebben we een overzicht gemaakt om u te helpen bij het eerste selectieproces – het vinden van het type broeikas dat u wilt hebben. Wij leveren honderden verschillende broeikassen in alle afmetingen, uitvoeringen en materialen. U kunt hier een overzicht bekijken van de vele mogelijkheden die u heeft bij de keuze van een broeikas: https://www.dancovershop.com/nl/producten/broeikassen.aspx

Polycarbonaat broeikassen – sterk en duurzaam

Polycarbonaat broeikassen zijn klassieke broeikassen met stalen frames of met wellicht een aluminium frame. De ramen zijn van stevig polycarbonaat, dat vrijwel onbreekbaar is en vergeleken met glas heel licht. Polycarbonaat zorgt voor een perfecte lichtdoorlatendheid en zal u helpen de perfecte groeiomstandigheden te creëren voor allerlei soorten planten zoals komkommers, tomaten, paprika’s, bloemen en meer. U kunt polycarbonaat broeikassen verkrijgen met transparante of semi-transparante ramen.

Glazen broeikassen – klassieke stijl

Een broeikas met traditionele glazen ramen is mooi, klassiek, en volgens velen een ‘echte’ broeikas omdat men vroeger ook glas gebruikte. Onze glazen broeikassen zijn uitgevoerd met gehard glas als ruiten, zodat de ruiten sterk en duurzaam zijn. Om de planten te beschermen tegen te veel direct zonlicht zijn voor het doorzichtige glas soms gordijnen nodig.  

Oranjerieën – het tuinleven op zijn best

Een klassieke oranjerie kan stijl en elegantie aan uw tuin en terras toevoegen. Onze oranjerieën zijn grote broeikassen met ruimte voor planten en meubilair, zodat u de constructie als een stijlvol tuinpaviljoen kunt gebruiken. De grote en mooie oranjerieën bieden ruimte voor ontspanning, meditatie, het kweken van bloemen en nog veel meer. U kunt binnen in de oranjerie bij vrijwel elk weertype van uw tuin genieten.

Muurkas aanbouwen – de compacte oplossing

Muurkas aanbouwen zijn uniek voor de kleine tuin of als extra broeikas op uw terras of balkon. U kunt er in het voorjaar zaaigoed in zetten en in de zomer allerlei bloemen en kruiden. Vaak hebben onze muurkas aanbouwen geen achterwand, zodat u deze tegen een muur moet plaatsen. De muurkas aanbouwen bezitten dezelfde kwaliteiten als een traditionele broeikas en kunnen gebruikt worden voor allerlei soorten planten.

Minikassen en kweekbakken – voor het begin van het voorjaar en wat meer plezier

Onze minikassen en kweekbakken zijn bestemd voor kleine tuinen, terrassen, dakterrassen en balkons. Een minikas is ook perfect wanneer u een plek met speciale groeiomstandigheden nodig hebt om veel verschillende planten te kweken – vooral wanneer u het tuinseizoen wilt verlengen en vroeg in het voorjaar wilt beginnen met het zaaien van zaden, kiemplanten en scheuten. Wist u dat een minikas of kweekbak perfect is voor sla en meer in het najaar?

Sneeuwbestendige broeikassen – voor gebieden met veel sneeuw

Ons uitgebreide assortiment sneeuwbestendige broeikassen omvat solide en duurzame broeikassen met versterkte frames om het gewicht van sneeuw in de winter te kunnen dragen. De stevige sneeuwbestendige broeikassen zijn gewone broeikassen met perfecte groeiomstandigheden – alleen met een sterker frame. Wanneer de sneeuw begint te vallen, kunt u dus ‘s nachts slapen terwijl u weet dat uw broeikas veilig buiten in de sneeuw staat. Onze sneeuwbestendige broeikassen hebben een sneeuwbelasting van maar liefst 450 kg/m2!

Polytunnel broeikassen – de zomeroplossing

Een tunnelkas is een voordelig alternatief voor duurdere broeikassen. Met één van deze eenvoudig in elkaar te zetten broeikassen kweekt u in een mum van tijd groenten, fruit en bloemen. Een tunnelkas kan het tuinseizoen langer maken, maar let op: een tunnelkas is bedoeld als seizoensgebonden overkapping en niet als permanente constructie!

Wat moet u doen

Was dit teveel informatie over broeikassen? Niet opgeven. Onze Xperts kunnen u helpen bij het vinden en kiezen van de juiste broeikas voor uw tuin en meer. Bel ons, stuur een e-mail of gebruik onze chat, en wij zullen al uw vragen over onze uitgebreide collectie hoogwaardige broeikassen beantwoorden. Welkom in onze wereld van prachtige broeikassen: https://www.dancovershop.com/nl/producten/broeikassen.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *