Inklapbare zwembadoverkapping tunnel – de stijlvolle afdakoplossing

zwembadoverkapping tunnel

Sterke en stijlvolle zwembadoverkapping tunnel om uw zwembad te beschermen tegen stof en vuil in de zomer en voor het afdekken van uw zwembad in de winter. De gepatenteerde zwembadoverkapping is een revolutionair systeem voor bescherming van uw zwembad met een lichtgewicht aluminium frame en een sterke, gedeeltelijk transparante PVC-afdekking aan de bovenzijde. Dankzij de stevige kunststof wielen kunt u de overkapping moeiteloos uitklappen en weer intrekken als u de overkapping weer wilt weghalen. In tegenstelling tot de meeste andere zwembadoverkappingen kunt u zelfs gaan zwemmen als de overkapping boven het zwembad is geplaatst. Met de twee PVC-schuifgordijnen heeft u vanaf beide uiteinden een gemakkelijke toegang, zodat u ook als het zwembad is afgedekt naar binnen kunt gaan.

Flexibele zwembadoverkapping tunnel in een stijlvol Italiaans design

De stijlvolle zwembadoverkapping tunnel is uitgevoerd in sterke en duurzame materialen zoals aluminium en PVC. Wie een zwembad heeft, weet dat er stof, vuil, bladeren en nog veel meer in het zwembad waait of valt, zodat het water er vies en niet meer uitnodigend uitziet. Het kost tijd om een zwembad hiervan te ontdoen en te reinigen, waardoor een zwembadoverkapping de ideale oplossing is. Let op! U moet het water zoals altijd schoonmaken en verschillende waarden checken – de afdekking voorkomt slechts dat er dingen in het water terechtkomen. U kunt het lichtgewicht aluminium frame en de brandvertragende 550 g/m² PVC afdekking met behulp van de stevige kunststof wielen moeiteloos in- en uitschuiven. De transparante zijkanten en het witte dak zullen er overal fantastisch uitzien. De flexibele zwembadoverkapping tunnel neemt in ingeklapte vorm slechts weinig ruimte in beslag.

Inklapbare zwembadoverkapping tunnel en andere tunnelproducten van topkwaliteit

De stijlvolle en flexibele inklapbare zwembadoverkapping tunnel is onderdeel van een uitgebreid assortiment van uitstekende kwaliteit Europese producten, die een groot aantal uiteenlopende objecten, zoals voertuigen, fietsen, tuinmachines en nog veel meer, kunnen afdekken en beschermen. Dancover biedt inklapbare tunnelgarages en vouwgarages in diverse afmetingen en kleuren. U kunt de sterke en stijlvolle garages en meer gebruiken om verschillende auto’s en andere voertuigen te stallen en tegen de zon, de regen, de sneeuw, het stof en nog veel meer te beschermen. Voor meer informatie over onze tunnelproducten en andere producten verwijzen wij u graag naar onze webshop, maar u kunt ook contact opnemen met onze Xperts via telefoon, e-mail of chat.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *