Tuinhuisjes van Dancover – met onze grotere collectie nog meer keuze!

Tuinhuisjes

Tuinhuisjes van Dancover zijn in verschillende afmetingen en uitvoeringen leverbaar, zodat u altijd het tuinhuisje vindt waar u naar op zoek bent. Wij bieden u stevige, onderhoudsvrije schuren aan van sterke, lichtgewicht stalen panelen of van weerbestendig en duurzaam polycarbonaat voorzien van een dakraam zodat u overdag een natuurlijke lichtinval in de schuur heeft. De ruime tuinhuisjes zullen het hele jaar de perfecte opbergruimte voor uw tuingereedschap, machines en meer zijn. Vind en bestel nu uw nieuwe tuinhuisje bij Dancover. Met een tuinhuisje van metaal of polycarbonaat heeft u voldoende opbergruimte voor al uw tuingereedschap en machines, en is het voor u kinderspel om alles wat u nodig heeft in een oogopslag te vinden. Met een goed geordend tuinhuisje is het een stuk eenvoudiger om uw tuin mooi en netjes te houden. Een tuinhuisje van Dancover biedt een veilige opbergruimte voor uw gereedschap, grasmaaier en alle andere benodigdheden voor het onderhoud van de tuin.

Tuinhuisjes met 10 jaar garantie op doorroesten.

Wij beschikken over een grote selectie tuinhuisjes in allerlei verschillende afmetingen, kleuren en materialen. U kunt metalen schuren van de populaire merken ProShed en Yardmaster verkrijgen, en daarnaast hebben we een aantal innovatieve tuinhuisjes van sterk polycarbonaat met een dakraam waardoor er overdag een natuurlijke lichtinval in de schuur is. Let op: op onze diverse ProShed tuinhuisjes geven wij 10 jaar garantie op doorroesten en meer. Koopt u een tuinhuisje van Dancover, dan adviseren wij u de schuur op een stevige en vlakke ondergrond van beton, tegels, hout of iets dergelijks neer te zetten. Kiest u ervoor om uw tuinhuisje direct op de grond neer te zetten, leg dan eerst een zeildoek als membraan en vervolgens een vloer in de schuur neer. Deze constructie zal u van een betere isolatie voorzien en de condensvorming in uw tuinhuisje tot een minimum beperken. Let op: wij leveren tevens haken en planken voor onze ProShed tuinhuisjes, zodat u uw tuingereedschap, machines en meer kunt ordenen.

Tuinhuisjes van Dancover in diverse afmetingen en kleuren

Dankzij een tuinhuisje in de juiste afmetingen voor uw tuin met de benodigde bergruimte kunt u alles netjes en overzichtelijk opbergen. U kunt een tuinhuisje voor meer dan alleen uw tuingereedschap gebruiken. Een tuinhuisje met de juiste afmetingen geeft u ruimte voor allerlei materialen, speelgoed, speelattributen, de fietsen en nog veel meer. Dancover beschikt over een grote keuze aan sterke, duurzame en onderhoudsvrije tuinhuisjes. U hoeft zich niet druk te maken over roesten, verrotting of afbladderen. Wij leveren een aantal kleinere tuinhuisjes voor kleine tuinen of erven en grotere schuren voor grotere tuinen en meer. Tevens leveren wij grote metalen garages en schuren met ruimte voor één of meerdere auto’s, machines en materialen. Mocht u vragen hebben over onze sterke en onderhoudsvrije tuinhuisjes, neem dan vrijblijvend contact op met onze Xperts via e-mail, Skype of Chat.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *