Compacte tunnelkassen voor het terras of balkon

https://www.dancovershop.com/nl/products/broeikassen-pe.aspx

Onze selectie van compacte tunnelkassen voor uw terras of balkon zorgt voor de perfecte groeiomstandigheden voor allerlei planten. Een compacte tunnelkas is makkelijk in elkaar te zetten en te gebruiken – en ‘s winters weer makkelijk uit elkaar te halen en op te bergen. U kunt de kleine broeikassen al vanaf het vroege voorjaar gebruiken en de hele zomer volop van alle bloemen en andere planten genieten die u in de compacte constructie kunt zien groeien. U kunt de broeikas op uw terras, in de tuin, op uw balkon, of ergens in uw tuin neerzetten als u een tuin heeft. Veel van onze compacte Tuincollectie tunnelkassen hebben schappen, zodat u de ruimte in de broeikas maximaal kunt benutten. De lichte en stevige plantenplanken kunnen ook los van een broeikas gebruikt worden, bv. tijdens de zomer wanneer de meeste planten prima zonder broeikas kunnen.

Compacte tunnelkassen van sterke en lichte materialen

Ons ruime assortiment van verschillende compacte tunnelkassen is voorzien van gepoedercoate stalen frames en transparante en UV-bestendige afdekkingen. De broeikassen zijn eenvoudig in elkaar te zetten en flexibel, omdat ze indien nodig verplaatst kunnen worden. Toch adviseren wij u de constructies vast te zetten, omdat ze licht zijn en de wind er vat op kan hebben. U kunt de broeikassen in verschillende afmetingen en met of zonder plantenplanken verkrijgen. Alle compacte broeikassen uit onze Tuincollectie hebben één of meerdere ritsdeuren, zodat ze makkelijk toegankelijk en ventilerend zijn. De verschillende broeikassen bieden precies de juiste omstandigheden voor planten die een warme en beschutte plek om te groeien nodig hebben. Al vanaf een halve vierkante meter kunt u genieten van alles wat u in een broeikas kunt kweken, gewoon op uw terras.

Onze populaire Tuincollectie voor alle tuinliefhebbers

De compacte tunnelkassen zijn onderdeel van onze populaire Tuincollectie met o.a. verhoogde bloemenbedden van staal, grenen of WPC, verhoogde bloemenbedden met kasoverkapping, minikassen en kweekbakken maar ook kweekkasten, grote tunnelkassen, polycarbonaat broeikassen en oranjerieën of tuinpaviljoenen. Kortom, onze Tuincollectie omvat een groot assortiment tuinproducten van uitstekende kwaliteit, waarmee u vanaf het vroege voorjaar tot ver in het najaar nog meer van uw tuin kunt genieten en allerlei heerlijke producten van eigen tuin en prachtige bloemen kunt kweken. Bekijk hier een selectie van onze compacte tunnelkassen: https://www.dancovershop.com/nl/producten/tunnelkassen.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *