Metalen opbergboxen voor de tuin

https://www.dancovershop.com/nl/products/tuinboxen.aspx

Stevige en stijlvolle metalen opbergboxen voor in de tuin

Een grote en ruime metalen opbergbox is ideaal voor op het terras, op het balkon of waar dan ook waar je opbergruimte nodig hebt voor kussens, tuingereedschap, sportuitrusting, speelgoed, zwembadaccessoires en andere spullen. In tegenstelling tot een grote kast of zelfs een schuur, is een opbergbox voor in de tuin laag en zal de ruimte waar u deze plaatst niet domineren. Integendeel, de lage en brede metalen opbergbox valt niet op en sommige ervan kunnen zelfs gebruikt worden als extra zitplaats. Met een metalen opbergbox op het terras of ergens anders in de tuin, hoeft u niet telkens kussens en andere spullen in huis te halen als u ze nodig hebt. Dit bespaart u veel tijd als u veel tijd buiten doorbrengt – en als het dreigt te gaan regenen, neemt u gewoon de kussens en dergelijke mee en legt u ze in de opbergbox, die binnen handbereik is.

Robuuste en duurzame metalen opbergboxen in verschillende afmetingen

Ons populaire assortiment stevige metalen opbergboxen voor in de tuin is gemaakt van 0,5 mm dik gegalvaniseerd staal, ze hebben een moderne vormgeving en zijn onderhoudsvrij. Deze opbergboxen voor in de tuin zijn waterbestendig zodat u ze het hele jaar door buiten kunt zetten en het afsluitbare deksel heeft een ingebouwde gasdrukdemper voor soepel openen en sluiten. De grote en minimalistische tuinboxen hebben ook verstelbare poten voor perfecte stabiliteit. De stevige boxen kunnen gebruikt worden als extra bank wanneer u familie en vrienden uitnodigt voor een barbecue of een ander tuinfeest. U kunt de metalen opbergboxen kopen van 401 liter tot 783 liter. 

Sterke en duurzame coating in meerdere lagen

Dankzij het gegalvaniseerde staal zijn de tuinboxen sterk en duurzaam, maar de boxen zijn ook behandeld met verschillende lagen coating om ze optimaal te beschermen. Door de verschillende lagen zijn de stijlvolle opbergboxen bestand tegen zonlicht, sneeuw en regen. Naast de grondlaag en decoratieve lak is de box ook voorzien van een zinklaag en een conversielaag. Kortom, deze moderne en stijlvolle tuinboxen zijn gemaakt om lang mee te gaan! U kunt de metalen opbergboxen voor veel meer gebruiken dan alleen kussens – gebruik de ruime opbergbox voor kinderspeelgoed, voor tuingereedschap en voor sportattributen die in de tuin worden gebruikt. Bespaar ruimte voor deze spullen in de garage of schuur en heb alles bij de hand op het terras of balkon. Dancover heeft een ruim aanbod aan opbergoplossingen, waaronder verschillende metalen opbergboxen voor in de tuin en meer. Bezoek dancovershop.com en bekijk alle geweldige opbergoplossingen zoals onze populaire metalen tuinhuisjes en nog veel meer.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *