Tuinpaviljoenen – de perfecte setting

Tuinpaviljoenen – de perfecte setting

Een tuinpaviljoen creëert overal waar u deze opzet een rustig en romantisch gevoel – op het terras, ergens in de tuin of op het erf. De eenvoudige en sterke constructie biedt u schaduw en beschutting – de perfecte plek om te ontspannen en om met vrienden en familie buiten van een gezellige tijd te genieten.

Neem een tafel en wat stoelen – of misschien een ligstoel en geniet van het uitzicht, lees een boek, luister naar muziek of doe gewoon een dutje uit de zon. Een tuinpaviljoen is de ideale plek voor een lunch of diner, waar u in de schaduw kunt genieten zonder licht te hoeven missen.

Tuinpaviljoenen voor verschillende doeleinden

De tuinpaviljoenen van Dancover zijn in veel verschillende ontwerpen verkrijgbaar en zijn ideaal voor diverse doeleinden. U kunt kiezen voor een van de traditionele tuinpaviljoenen van aluminium met een dak van polycarbonaat, die u een waterdicht, stabiel en duurzaam dak zullen bieden zonder dat dit ten koste gaat van het daglicht. De klassieke tuinpaviljoenen zijn van veel mooie details voorzien.

Tuinpaviljoenen voor tijdelijk gebruik

Dancover biedt een serie “softere” tuinpaviljoenen van staal en met afdekkingen van polyester met een PVC coating aan de binnenzijde. Deze tuinpaviljoenen komen prachtig tot hun recht op bruiloften, barbecues en andere particuliere aangelegenheden of meer formele en professionele evenementen. U kunt het tuinpaviljoen met alleen de dakbedekking gebruiken of ervoor kiezen om afhankelijk van het weer en de gelegenheid één of meer zijgordijnen op te hangen.

Tuinpaviljoenen uit de UNICO partytent series

Onze UNICO partytenten zijn ook zeer geschikt als tuinpaviljoen op bijna alle soorten feesten, evenementen en bijeenkomsten. De diverse lichte en frisse kleuren zullen er in elke tuin prachtig uitzien en een stijlvolle setting creëren voor zowel een informele barbecue als een formelere viering.

Tuinpaviljoenen met nog meer uitstraling

Dancover heeft een uitgebreid assortiment aan verlichting, waarmee de verschillende tuinpaviljoenen er nog romantischer en sfeervoller zullen uitzien – vooral in het donker. Ga naar Dancovershop.com en bekijk al onze tuinpaviljoenen, onze verlichting en al onze andere feestbenodigdheden.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *