Houten tuinpaviljoenen voor schaduw, beschutting en genieten van het goede leven

https://www.dancovershop.com/nl/products/houten-tuinpaviljoenen.aspx

Houten tuinpaviljoenen zijn stijlvolle constructies die veel stijl en sfeer toevoegen aan vrijwel elke tuin. Het houten tuinpaviljoen vormt de perfecte plek voor allerlei activiteiten: een maaltijd nuttigen, een boek lezen, schilderen, of gewoon om in de schaduw te zitten met familie en vrienden. Er is keuze uit een ruim assortiment prachtige houten tuinpaviljoenen in verschillende afmetingen en materialen. Een stijlvol en stevig houten tuinpaviljoen wordt al gauw de vanzelfsprekende plaats om te genieten van uw vrije tijd in de tuin. Een houten tuinpaviljoen is een simpele constructie voor een aangename schaduw overdag en beschutting in de avond. Dankzij een stevig en duurzaam houten tuinpaviljoen bent u beschermd tegen UV-straling en tegen de avonddauw. Zelfs bij regenachtig weer kunt u in het paviljoen van uw tuin genieten en nog veel meer. Het is heerlijk om in een houten tuinpaviljoen te zitten en te luisteren naar de regen die op het dak valt. Als u goed voor de Modularo® houten paviljoenen zorgt, kunt u er jarenlang plezier van hebben.

Houten paviljoenen voor heerlijke uren buiten

Houten tuinpaviljoenen zijn verkrijgbaar in vele uitvoeringen en afmetingen. Allemaal bieden ze een geweldige lichtinval en vormen ze de perfecte setting voor vele heerlijke uren buiten in uw tuin, lekker beschut tegen de zon en de regen. Het open houten tuinpaviljoen zal meteen deel uitmaken van uw tuin. Zelfs de kleinere tuinpaviljoenen vervullen deze functie en zullen een grote invloed hebben op zowel de tuin als op uw tuinleven. Zodra u een houten tuinpaviljoen in de tuin heeft geplaatst, zal deze er stijlvol en uitnodigend uitzien – en u kunt er zeker van zijn dat uw familie en vrienden graag tijd zullen doorbrengen in en rond dit nieuwe bouwwerk. Onze stevige en duurzame tuinpaviljoenen kunnen jarenlang meegaan, zodat het goed is dat de functionaliteit van de constructie in de loop der jaren kan veranderen, afhankelijk van uw wensen.

Houten tuinpaviljoenen van onbehandeld hout of in een mooie kleur

Onze houten tuinpaviljoenen van hoge kwaliteit zijn gemaakt van stevig Scandinavisch hout – Picea Abies om precies te zijn. Deze houtsoort groeit in de koudere gebieden van Europa, zodat het materiaal voor uw tuinpaviljoen bijzonder stabiel, sterk en duurzaam is. Kortom, u kunt jarenlang plezier hebben van uw tuinpaviljoen als u het goed onderhoudt. Gebruik houtbescherming op het onbehandelde hout tegen weersinvloeden bestand te maken. Nadat u uw houten tuinpaviljoen in elkaar hebt gezet, moet u dakbedekking van vilt of iets dergelijks op het dak bevestigen en de rest met een hoogwaardige houtbescherming verven. De houten tuinpaviljoenen worden als prefab bouwpakket geleverd. Wij adviseren voor uw bescherming en om alles nauwkeurig te maken, dat u de opbouw met twee personen uitvoert. U hoeft alleen maar de uitgebreide montagehandleiding te volgen. Bekijk hier al onze mooie houten tuinpaviljoenen en andere paviljoenen: https://www.dancovershop.com/nl/producten/houten-tuinpaviljoenen.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *