De nieuwe polycarbonaat broeikas SANUS in sterke, onderhoudsvrije materialen

Polycarbonaat broeikas, Polycarbonaat panelen, Browikas, traditionele broeikassen, broeikassen, Polycarbonaat broeikassen, Polytunnel, broeikassen, aluminium broeikas

Onze nieuwe polycarbonaat broeikas SANUS met sterke 6 mm dikke polycarbonaat panelen in een stijlvol aluminium frame wordt in 5 formaten geleverd, waarin u jaarlijks maandenlang groenten en bloemen kunt kweken. De broeikas vormt de perfecte ruimte voor het verbouwen van veel verschillende soorten groenten, fruit en bloemen die een beter beschutte en warmere plek nodig hebben dan u in uw tuin kunt bieden. De dakramen zorgen samen met het venster in de achterwand en de deur met dubbele opening voor de juiste temperatuur, zelfs op warme zomerdagen.   

Broeikas met sterke polycarbonaat ramen

De broeikas SANUS wordt geleverd met praktisch onbreekbare polycarbonaat ramen. Dit materiaal is veel sterker dan het glas dat u in traditionele broeikassen tegenkomt. U hoeft zich geen zorgen te maken over de groeiomstandigheden in de broeikas, want de lichttransmissie bedraagt maar liefst 82 %. De broeikas is eenvoudig op te bouwen zonder dat daarvoor speciaal gereedschap nodig is. Verder zorgen de speciale aluminium D-profielen er samen met de roestvrijstalen bouten voor dat de broeikas tegen de meeste klimaatomstandigheden met sneeuw en regen kan. De broeikas is voorzien van een aluminium basis van 6 cm voor extra stabiliteit en zal in de meeste tuinen perfect passen. U kunt de SANUS broeikas verkrijgen in afmetingen van 6.38 m2 tot 18.56 m2.  

Polycarbonaat broeikas met automatische ventilatie!

De polycarbonaat broeikas SANUS van Dancover is uitgerust met Thermovent® – een in Denemarken ontwikkelde automatische dakraamopener. Dankzij deze opener kunt u de vereiste temperatuur – en vochtigheid – in de broeikas handhaven. Met de juiste ventilatie worden uw planten altijd in een optimale conditie gehouden. De warmte en het algemene klimaat in een broeikas zijn essentieel voor het groeiproces, maar het is ook van belang dat het niet te heet wordt! Met de automatische opener heeft u de zekerheid dat de opener het dakraam automatisch opent en sluit, afhankelijk van de temperatuur in de broeikas. Thermovent® werkt niet op elektriciteit of batterijen en u hoeft het niet aan of uit te zetten.

Polycarbonaat broeikassen en alle andere soorten broeikassen

Onze stijlvolle SANUS polycarbonaat broeikassen vormen slechts een klein onderdeel van ons uitgebreide assortiment met allerlei verschillende soorten broeikassen. Wij leveren alle soorten broeikassen – de klassieke aluminium broeikas met glazen ramen, broeikassen met de sterke en nagenoeg onbreekbare polycarbonaat ramen en tenslotte de voordelige polytunnel broeikassen waarin u tegen een zeer scherpe prijs een overvloed aan zelfgekweekte kunt verkrijgen! Meer info op Dancovershop.com.  

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *