FleXtents® Steel vouwtenten 8×8 m voor alle belangrijke gelegenheden in uw leven

https://www.dancovershop.com/nl/product/FT135938.aspx

FleXtents® vouwtenten zijn het nr. 1 merk in Europa en verkrijgbaar in meer dan 1.800 verschillende combinaties qua vormgeving, kleuren, afmetingen en meer. De nieuwste aanvulling op deze populaire serie is onze nieuwe functionele en grote vouwtent met een innovatieve 2-in-1-oplossing. Het flexibele tuinpaviljoen van 8×8 m of 6×6 m zijn geschikt voor grote feesten en evenementen, maar kunnen ook worden gebruikt voor kleinere aangelegenheden, omdat u de twee constructies apart van elkaar kunt gebruiken.

FleXtents® Steel vouwtenten zijn een innovatieve en flexibele oplossing

De grote en stijlvolle partytenten of vouwtenten bestaan uit twee afzonderlijke tuinpaviljoenen van 4×8 m of 3×6 m. U kunt de twee innovatieve tuinpaviljoenen makkelijk samenvoegen tot één ruime en homogene partytent. De grote tuinpaviljoenen of partytenten hebben een afmeting van 8×8 m of 6×6 m en zijn geschikt voor max. 60 personen om te dineren. Organiseert u een staande receptie zonder tafels en stoelen, dan biedt de constructie plaats aan nog meer mensen. De flexibele en innovatieve FleXtents® Steel tuinpaviljoenen kunt u in een mum van tijd opzetten. U bevestigt de twee frames aan elkaar met de bijgevoegde bevestigingsbeugels en vervolgens plaatst u de regengoot en de opvullende verbindingspanelen. Het flexibele tuinpaviljoen of partytent is opgebouwd uit twee aparte FleXtents® vouwtenten die u ook afzonderlijk voor kleinere gelegenheden kunt gebruiken!

FleXtents® vouwtenten als flexibele en stijlvolle entourage

Het frame van het FleXtents® Steel tuinpaviljoen is opgebouwd uit zware kwaliteit zeshoekige stalen buizen voor een maximale sterkte en stabiliteit. De grote voetplaten voorzien in extra stabiliteit en solide verankering als het tuinpaviljoen staat. U kunt tevens grondbalk frames kopen voor nog meer stevigheid. De hoogte van de FleXtents® is in drie verschillende standen instelbaar, zodat het tuinpaviljoen aan uw behoeften voldoet. De afdekking is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam polyester en de dakbedekking is voorzien van een PVC-onderlaag voor sterkte en duurzaamheid. De zijwanden hebben grote ramen in Georgische stijl, zodat er een perfecte lichtinval en een mooi uitzicht is. De waterdichte afdekking is ook UV-bestendig, vlekbestendig en wasbaar! Ga naar Dancovershop.com en ontdek de talrijke FleXtents® Steel vouwtenten en vind het tuinpaviljoen dat bij u past. Wij hebben duizenden verschillende combinaties, waardoor u altijd de juiste afmeting, kleur, uitvoering en toebehoren kunt vinden die u nodig heeft om het tuinpaviljoen perfect af te stemmen op de gelegenheid en het evenement.

FleXtents® – het nr. 1 merk in Europa

Onze populaire FleXtents® vouwtenten van professionele kwaliteit zijn het resultaat van een jarenlange innovatieve productontwikkeling. Kijk op Dancovershop.com en ontdek het uitgebreide assortiment en neem contact op met onze Xperts als u vragen heeft over onze nieuwe functionele en ruime vouwtent met een innovatieve 2-in-1-oplossing of een van de talrijke andere tuinpaviljoenen. Het nieuwste tuinpaviljoen heeft de afmetingen 8×8 m of 6×6 m, en is ideaal voor grote feesten en evenementen. Let op: Dancover heeft zich gespecialiseerd in digitale print, zodat u uw FleXtents® vouwtent kunt voorzien van uw grafisch ontwerp, zoals logo’s en productfoto’s enz.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *