Professionele COVID-19 oplossingen van Dancover

https://www.dancovershop.com/nl/covid-19-oplossingen.aspx

Wij hebben een serie professionele COVID-19 oplossingen waarmee u de verschillende voorzorgsmaatregelen die we nog moeten nemen, kunt doorvoeren. We zijn de beperkingen allemaal beu, maar sociale afstand is nog altijd een van de voorzorgsmaatregelen waar we simpelweg mee moeten leven. Zowel voor sociale afstand als voor veilige afstand hebben we een aantal oplossingen waarmee u de logistiek op het gebied van veilige afstand kunt regelen. Voor het creëren van een veilige afstand op scholen, instellingen, werkplekken, winkels, restaurants en cafés is het belangrijk om extra ruimte te scheppen voor de verspreiding van de studenten, werknemers, klanten, gasten en meer. Dancover biedt een uitgebreid assortiment professionele, flexibele en voordelige COVID-19 oplossingen die u helpen om de uitdaging van de afstand op te vangen. We hebben grote en stevige partytenten, FleXtents® vouwtenten, inklapbare tafels en stoelen, vloerbedekking en kachels. Om alle nieuwe ruimte veiliger te maken, leveren wij Safety Packs en andere veiligheidsuitrustingen.

COVID-19 oplossingen voor scholen, kleuterscholen en andere instellingen

Op scholen, kleuterscholen en andere instellingen is de uitdaging om voldoende ruimte te creëren. De kinderen en studenten moeten verder van elkaar verwijderd zijn dan normaal. Dan raakt de ruimte binnen de normale instellingen al snel op. Met één of meer van onze partytenten of vouwtenten kunt u in een oogwenk en tegen betaalbare prijzen meer ruimte creëren. Door de plaatsing van tenten en tuinpaviljoenen buiten de scholen en meer, schept u extra ruimte zodat iedereen op een veilige afstand kan blijven. Zodra de pandemie op een bepaald moment onder controle is, kunt u de partytenten voor feesten en andere evenementen gebruiken!

Bezoekertenten voor verpleeghuizen en dergelijke

De bewoners van verpleeghuizen behoren mogelijk tot de groepen mensen in onze samenleving die het zwaarst getroffen zijn door de COVID-19-pandemie. Ze zijn nog meer dan de anderen geïsoleerd, want ze zijn kwetsbaarder dan de meesten van ons. Een doeltreffende en innovatieve manier om de bewoners van verpleeghuizen en hun dierbaren te helpen is door middel van onze bezoektenten. De tenten zijn makkelijk op te zetten en dankzij een transparante wand in de tent kunnen de bewoners en hun familie samenkomen zonder besmettingsgevaar. U kunt ook vloerbedekking, flexibel inklapbaar meubilair en kachels bestellen om de ruimte comfortabel en functioneel te maken. Alle producten zijn na ieder bezoek makkelijk te reinigen en te ontsmetten. Bekijk hier alle verschillende COVID-19 oplossingen: https://www.dancovershop.com/nl/covid-19-oplossingen.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *