CosyLifeStyle® – een modern lifestyle merk

https://www.dancovershop.com/nl/producten/cosylifestyle.aspx

CosyLifeStyle® van Dancover is een modern lifestyle-merk met een breed assortiment kwaliteitsproducten waarvan u buiten in uw tuin, op uw terras of gewoon thuis kan genieten. De producten zijn ontworpen en vervaardigd met de nadruk op design en functionaliteit. Een CosyLifeStyle® product hebben, betekent een tuinpaviljoen, pergola paviljoen, serre, en meer stijl, comfort en kwaliteit tegen de scherpste prijs. CosyLifeStyle® levert u de perfecte mix van kwaliteit en uiterst scherpe prijzen. Wij hebben mooie en stijlvolle producten in een moderne vormgeving, gemaakt van duurzame materialen en met veel details, zodat uw buitenleven comfortabel, aangenaam en gezellig zal zijn.

Mooie tuinpaviljoenen en pergola paviljoenen

CosyLifeStyle® van Dancover biedt – naast vele andere producten – een reeks prachtige tuinpaviljoenen in stevige, duurzame en onderhoudsvrije materialen zoals aluminium en gegalvaniseerd staal. Dit alles zorgt ervoor dat u zich kunt toespitsen op het goede leven en roest, verrotting en onderhoud in het algemeen kunt vergeten. Tot de serie behoren ook exclusieve terrasoverkappingen van sterke en onderhoudsvrije materialen, zodat u buiten kunt genieten van een heerlijke ruimte waar u vele uren plezier kunt hebben van aangename schaduw en beschutting tegen de regen.

Broeikassen en prachtige oranjerieën van polycarbonaat

Zoekt u een mooie broeikas of een oranjerie, die een prachtige aanwinst vormt voor uw tuin? Onze stevige broeikassen en oranjerieën zijn voorzien van polycarbonaat panelen in plaats van het klassieke vensterglas, dat kwetsbaar kan zijn bij harde wind of als er iets tegen de constructie aankomt. De sterke polycarbonaat panelen zijn nagenoeg onbreekbaar en gaan jarenlang mee. Zowel de broeikassen als de oranjerieën bieden perfecte groeicondities voor allerlei soorten planten – van eenvoudige groenten tot prachtige bloemen. Tevens kunt u de oranjerieën gebruiken als een prachtig tuinpaviljoen en buiten van de tuin genieten in bijna alle weersomstandigheden.

CosyLifeStyle® biedt ook terraskachels, parasols en warme dekens

Zodra de zon onder is, zullen de CosyLifeStyle® terraskachels een wereld van verschil maken door warmte te verspreiden voor u en uw gasten op uw terras of in uw tuinpaviljoen. Om de avond nog wat warmer en knusser te maken, kunt u onze imitatiebont dekens en plaids gebruiken. Die houden u en uw gasten warm, samen met de terraskachels. Met onze parasols creëert u ook overdag een aangename schaduw en ‘s avonds een gezellige plek op uw terras. Bekijk de complete collectie van CosyLifeStyle® producten hier: https://www.dancovershop.com/nl/producten/cosylifestyle.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *