Sneeuwbestendige polycarbonaat broeikassen Strong Nova

https://www.dancovershop.com/nl/products/sneeuwbestendige-broeikassen.aspx

Woont u in een omgeving waar het ‘s winters sneeuwt en misschien af en toe wat waait, dan is een extra sterke broeikas voor u de beste oplossing. Bijvoorbeeld onze sneeuwbestendige polycarbonaat broeikassen Strong Nova met een extra hoge sneeuwbelasting. Onze sterke en stevige Strong Nova broeikassen met polycarbonaat panelen voor extra stevigheid maken we speciaal voor gebieden met veel sneeuwval. In de zomer hebt u een gewone broeikas, waarbij u kunt genieten van het kijken naar veel planten die groeien en bloeien. Vanaf het vroege voorjaar tot diep in het najaar kunt u plezier hebben van uw broeikas en allerlei dingen kweken die u normaal gesproken in een broeikas kweekt – tomaten, druiven, paprika’s, bloemen en veel meer. Zodra de herfst overgaat in de winter, kunt u ‘s nachts rustig blijven slapen, ook al valt er buiten een pak sneeuw. Onze Strong Nova polycarbonaat broeikassen zijn zeer sneeuwbestendig gebouwd.

Onze polycarbonaat broeikassen van sterke en duurzame materialen   

De sneeuwbestendige polycarbonaat broeikassen Strong Nova hebben een frame van 40×20 mm dikke gegalvaniseerde stalen buizen, die u met stevige bouten en moeren makkelijk in elkaar kunt zetten, wat deze broeikas tot een van de meest montagevriendelijke broeikassen maakt die er op de markt te krijgen zijn. De stevige en lichte 4 mm dikke polycarbonaat panelen zijn makkelijk te snijden en te bevestigen en veel sterker dan het traditionele glas. De polycarbonaat panelen zorgen voor een hoge lichttransmissie en creëren de perfecte groeivoorwaarden in de broeikas in de zomer. In de winter zijn de panelen sterk en stabiel.

Sneeuwbestendige broeikassen in veel formaten en modellen

De sneeuwbestendige broeikassen Strong Nova behoren tot ons uitgebreide assortiment hoogwaardige broeikassen voor particuliere tuinbezitters, maar ook voor professionele kwekers en meer. De Strong Nova broeikassen zijn in diverse afmetingen leverbaar, zodat u er precies de juiste voor uw tuin hebt, ongeacht of u een kleine broeikas wilt of juist voluit wilt gaan en veel zelfgekweekte groenten en meer wilt verbouwen. Dankzij de constructie van onze Strong Nova polycarbonaat sneeuwbestendige broeikassen zijn ze stabiel, sterk en opgewassen tegen slecht weer. Over het algemeen zal sneeuw en regen van de bolle constructie afglijden. In geval van zware en natte sneeuw die op de constructie blijft liggen, adviseren wij u echter om deze sneeuw te verwijderen, omdat het gewicht ervan erg zwaar kan zijn en het toegestane maximale gewicht per m² kan overschrijden. Bekijk al onze sterke en sneeuwbestendige polycarbonaat broeikassen hier: https://www.dancovershop.com/nl/producten/sneeuwbestendig-broeikassen.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *