Opslagtenten met lichtkoepel voor een beter overzicht

https://www.dancovershop.com/nl/products/opslagbeschermers.aspx

De opslagtenten met lichtkoepel vormen de perfecte opslagoplossing voor vrijwel alle soorten van opslag. U kunt onze sterke opslagtenten gebruiken voor materialen, voertuigen, machines, veevoer en nog veel meer. De stevige en veelzijdige opslagtenten met een ingebouwde lichtkoepel worden gebruikt in de landbouw, de industrie en vele andere sectoren waar een flexibele en goedkope opslagoplossing een wereld van verschil kan maken. Onze grote en ruime opslagtenten met lichtkoepel zijn zowel in een klassieke uitvoering als in een boogvormige uitvoering verkrijgbaar. Beide tenten zijn makkelijk toegankelijk door de twee grote poorten – aan elk uiteinde van de constructie één. Beide soorten opslagtenten zijn voorzien van een ingebouwde lichtkoepel, zodat er overdag licht in de tent is.

Opslagtenten met lichtkoepel voor allerlei soorten professionele opslag

Onze grote en ruime opslagtenten voorzien in tal van mogelijkheden voor verschillende soorten van opslag. Wij leveren een groot aantal van deze professionele opslagoplossingen voor klanten in de agrarische sector en de industrie, zowel voor een korte als een lange termijn opslag. Met een van deze ruime opslagtenten heeft u extra ruimte voor opslag tegen een voordelige prijs, eenvoudige toegang en een grote mate van flexibiliteit. U kunt de industriële opslagtent gebruiken als extra opslagruimte voor allerlei zaken of als een stevige, beschutte werkplek ten behoeve van nieuwbouw, renovatie en nog veel meer. De lichtkoepel zorgt overdag voor daglicht in de tent en maakt het verblijf en de werkzaamheden in de tent een stuk prettiger dan de hele dag werken met elektrisch licht.

Opslagtenten met lichtkoepel van sterke en duurzame materialen

Ongeacht of u de voorkeur geeft aan de klassieke vierkante opslagtent of de boogtent, u krijgt een sterke, veelzijdige en duurzame schuilplaats die lang meegaat. U kunt er alles in kwijt, zoals machines, voertuigen, bouwmaterialen en nog veel meer, en de twee grote poorten bieden een makkelijke toegang. Kies voor de opslagtent met een zwaar uitgevoerd frame van gegalvaniseerde stalen buizen, gestabiliseerd met zware gordingen en een sterke en duurzame afdekking van 600 g/m2 PVC, CE-gecertificeerd conform EN 1090. Bovendien kunt u onze opslagtent bestellen met een lichte en duurzame PE-afdekking. Deze twee types van stevige opslagtenten zijn perfect geschikt als kleinere opslagplaats voor materialen, voertuigen en nog veel meer. Ongeacht wat u erin moet stallen, de ingebouwde witte lichtkoepel zorgt ervoor dat er overdag licht in de tent is. Bekijk hier alle verschillende opslagtenten:
https://www.dancovershop.com/uk/products/storage-shelters.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *