Kippenren of kippenhok voor uw tuin en andere plaatsen

https://www.dancovershop.com/nl/product/ST161000.aspx

Onze sfeervolle kippenrennen of kippenhokken met uitloop zien er fantastisch uit in uw tuin, op een hobbyboerderij in een buitenwijk van een stad, of juist op het platteland. Er is ruimte voor 4-6 legkippen in het kippenhok – zodat u het hele jaar genoeg verse scharreleieren heeft, al naar gelang het soort kippen dat u houdt. We hebben een toenemende belangstelling voor het houden van kippen gezien, evenals de interesse voor biologisch voedsel, zelfgekweekte producten en een gezonde levensstijl. Afgezien van het biologische aspect, is het rustgevend om kippen en kuikens rondom uw huis te hebben. Heeft u kinderen? Die zijn dol op deze dieren en kunnen urenlang met ze kijken en spelen.

Kippenren of kippenhok met een uitloop en veel fraaie details

Onze kippenren of kippenhok met uitloop heeft een extra nestkast buiten met twee aparte ruimtes en een houten uittrekbare opvangbak met zink, zodat u ze gemakkelijker kunt schoonmaken. Het kippenhok wordt standaard geleverd met een trapje, zitstokken en een schuifdeur voor de ventilatie. U dient zelf het kippenhok in elkaar te zetten, maar als u dit met twee personen doet, bent u in een paar uur klaar. U kunt de deur van het kippenhok van buitenaf openen en sluiten. Het kippenhok heeft een goede bescherming tegen de weersomstandigheden, omdat het dak geheel met asfalt is afgedekt. Indien u meer ruimte wilt voor uw kippen en kuikens, dan kunnen wij u een kippenhok uitbreiding aanbieden van ongeveer 1×1,5 m. De kippenren uitbreiding is voorzien van een houten frame, een deur en de zijkanten en bovenkant zijn van gegalvaniseerd metaalgaas.

Kippenren en kippenhok als onderdeel van een nieuwe levensstijl

Een kippenren of kippenhok kan de start zijn van een nieuwe levensstijl met biologische eieren en zelfgekweekte producten. Voor een optimale opbrengst bieden wij een uitgebreid assortiment broeikassen in allerlei afmetingen, uitvoeringen en materialen. De combinatie van een kippenhok en een broeikas is een droom voor veel jonge gezinnen met ruimte in de tuin. Mocht u voor het eerst kippen willen houden, dan adviseren wij u zich voor te bereiden en te informeren bij mensen die het al eerder kippen hebben gehad, of het internet te raadplegen. Het is belangrijk dat u ervoor zorgt dat de dieren een goede voeding krijgen en dat er ruimte is om te krabben, te eten, te baden en andere dingen te doen die de kippen normaal gesproken doen. U zult ontzettend veel plezier beleven aan het houden van kippen in uw tuin – en elke ochtend verse eieren.

Ontdek hier meer over de kippenhokken:
https://www.dancovershop.com/nl/product/ST161000.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *