Sneeuwbestendige broeikassen voor sneeuw- en koudegebieden

Sneeuwbestendige broeikassen voor sneeuw- en koudegebieden

Dancover levert een uitgebreid assortiment sterke, sneeuwbestendige broeikassen voor gebieden met veel sneeuw. De stevige en stijlvolle broeikassen zijn veel sneeuw- en windbestendiger dan de gewone broeikassen, zodat u ‘s winters bij sneeuwval gerust kunt blijven slapen. Wij hebben deze stevige broeikassen speciaal ontwikkeld voor gebieden met veel sneeuw, waar bij onze traditionele broeikassen het risico bestaat dat ze onder het gewicht van te veel sneeuw bezwijken. Hoewel het frame sterk is en de sneeuwbelasting hoog, zijn onze sneeuwbestendige broeikassen vooral ‘gewoon’ normale broeikassen die bestemd zijn voor het kweken van een overvloed aan eigen gekweekte producten zoals groenten, fruit en bloemen. Indien u in een gebied woont waar het veel sneeuwt, dan wilt u niet een gewone broeikas neerzetten, omdat deze door te veel sneeuw zou kunnen instorten. U zou ervoor kunnen kiezen om de sneeuw steeds te verwijderen, maar met een sneeuwbestendige broeikas hoeft u zich geen zorgen te maken – de sneeuw- en windbelasting zijn hoog, en de broeikas kan de meeste weersomstandigheden weerstaan. Onze sterke sneeuwbestendige broeikassen hebben een sneeuwbelasting van maar liefst 450 kg/m2, zodat u ze vrijwel overal kunt neerzetten.

De sneeuwbestendige broeikassen hebben stevige kozijnen en vrijwel onbreekbare raampanelen

De sneeuwbestendige broeikassen van Dancover hebben stevige raampanelen van 4 of 6 mm dik polycarbonaat. De lichtgewicht raampanelen zijn makkelijk aan te brengen en een stuk duurzamer dan traditioneel broeikasglas. De polycarbonaat raampanelen zijn vrijwel onbreekbaar en er ontstaan bij breuk geen gevaarlijke scherven zoals dat bij gewoon glas het geval is. Voor de rest hebben de polycarbonaat panelen dezelfde kenmerken als glas – een hoge lichtdoorlatendheid voor perfecte groeiomstandigheden in de broeikas. De sterke en duurzame sneeuwbestendige broeikas kunt u in bijna alle tuinen neerzetten om een oase met een unieke sfeer en omstandigheden te creëren voor het kweken van allerlei soorten planten. Hebt u ooit in een broeikas gestaan? Het is een fantastisch gevoel om een broeikas binnen te stappen en u mag zich verheugen op een broeikas vol met alle door u gewenste producten. Op Dancovershop.com vindt u de exacte sneeuwbelasting van al onze sneeuwbestendige broeikassen. De sneeuwbelasting kan maar liefst 450 kg/m2 zijn, terwijl minder vaak ook toereikend is.

U kunt uw stijlvolle, sneeuwbestendige broeikas voor veel meer dan alleen maar kweken gebruiken

Uw sneeuwbestendige broeikas is in de eerste plaats een broeikas voor het kweken van allerlei soorten planten, die buiten in de tuin minder goed kunnen groeien omdat ze meer warmte nodig hebben en minder goed tegen de wind kunnen. De broeikas kan eveneens als paviljoen of oranjerie worden gebruikt. Met enkele stoelen en een tafel in de broeikas heeft u een heerlijke plek om ‘buiten’ te zitten, ook als het weer wat minder is. Een sneeuwbestendige broeikas staat garant voor dezelfde weldadige rust als elke andere broeikas. Stap de broeikas binnen, ga zitten en geniet van de geur van de verschillende planten en bloemen. Lees, geniet van gezelligheid of trek u gewoon even terug. Mocht u vragen hebben over onze sterke en duurzame sneeuwbestendige broeikas, neem dan contact op met onze Xperts. Ze kunnen u assisteren bij het vinden van de juiste broeikas en al uw vragen beantwoorden over uitbreidingen, extra ventilatieramen, materialen en nog veel meer.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *