Bioklimatologische pergola paviljoenen met ingebouwde LED-verlichting

https://www.dancovershop.com/nl/products/bioklimatologische-pergolas.aspx

Bioklimatologische pergola paviljoenen zijn uitermate geschikt om overdag, ‘s avonds en tot in de late uurtjes buiten te zitten. Overdag beschut uw bioklimatologisch pergola paviljoen u tegen de zon en geniet u van een aangename schaduw. ‘s Avonds beschermt het flexibele dak u tegen de dauw en zorgt de ingebouwde LED-verlichting voor een heerlijke sfeer. Kenmerkend voor de populaire bioklimatologische pergola paviljoenen is dat u het dak kunt openen en sluiten. Het pergola paviljoen kan u bescherming bieden bij slecht weer en schaduw indien u dat wenst – maar u kan het dak ook openen en genieten van de zon zonder stoelen te hoeven verplaatsen en meer. Onze modern bioklimatologisch pergola paviljoen met ingebouwde LED-verlichting heeft stevige metalen lamellen, die u met de bijgeleverde afstandsbediening kunt openen en sluiten. Wel zo makkelijk!

Modern bioklimatologisch pergola paviljoen met stijlvolle LED verlichting

Onze bioklimatologische pergola paviljoenen met ingebouwde LED-verlichting beschikken over een sterk aluminium frame en duurzame metalen lamellen in het dak. Het zijn stevige constructies, maar u zult uw pergola paviljoen nog steeds moeten vastmaken aan de basis zoals geadviseerd in de handleiding en meer. Let erop dat u uw nieuwe bioklimatologische pergola paviljoen met ingebouwde LED verlichting niet zomaar kunt aansluiten nadat u deze in elkaar hebt gezet. U moet een vakman inschakelen om uw bioclimatische pergola paviljoenen met ingebouwde LED verlichting aan te sluiten – zowel de verlichting als de daklamellen zullen aangesloten moeten worden! Verder kunt u uw bioclimatische pergola paviljoen met ingebouwde LED verlichting voorzien van één of meerdere zijwanden (apart te bestellen!). Met één of meerdere zijwanden krijgt het pergola paviljoen een nog gezelliger en functioneler karakter. De verschuifbare lamellen in het dak van uw bioclimatische pergola paviljoen zullen niet alleen de zoninval regelen maar ook de wind en ventilatie – vooral belangrijk als u het pergola paviljoen afsluit met zijwanden.

De LED-verlichting zorgt voor een gezellig en uitnodigend pergola paviljoen

Onze moderne, stijlvolle en functionele bioklimatologische pergola paviljoenen met ingebouwde LED-verlichting zijn uitgevoerd in sterke en duurzame materialen zoals aluminium en andere materialen. De daklamellen kunnen eenvoudig geopend en gesloten worden met behulp van de bijgeleverde afstandsbediening. De ingebouwde LED verlichting maakt het pergola paviljoen nog bruikbaarder in de avond wanneer het prachtig verlicht is op uw terras, naast een zwembad of waar dan ook. Hebt u vragen over onze bioklimatologische pergola paviljoenen met ingebouwde LED verlichting? Neem dan gerust contact met ons op per telefoon, e-mail of maak gebruik van onze chat – bekijk hier al onze verschillende bioklimatologische pergola paviljoenen: https://www.dancovershop.com/nl/products/bioklimatologische-pergolas.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *