Tuinzwembaden voor uw Staycation 2021!

https://www.dancovershop.com/nl/products/zwembaden.aspx

Ontdek onze geweldige collectie van leuke tuinzwembaden voor de komende zomer. Leuk of niet, velen van ons zullen dit jaar waarschijnlijk weer een staycation hebben. Daarom moeten we creatief zijn om de zomer plezierig te maken voor onszelf en onze kinderen. Met een zwembad in uw tuin kunt u zich verheugen op urenlang plezier voor iedereen. Wij leveren zwembaden in verschillende afmetingen, zodat u het zwembad van uw keuze kunt kiezen, op basis van hoe groot uw gezin is, hoe groot de tuin is, en hoe oud uw kinderen zijn. U hoeft geen kinderen te hebben om een zwembad te kunnen bestellen. Onze ingegraven zwembaden zien er in bijna alle tuinen prachtig uit, en dan hebt u het verkoelende water helemaal voor uzelf! Droom maar vast van de zon op een ligbed in uw zwembad in de tuin – veel beter bestaat er niet!

Zwembadpakketten met skimmer, filter en nog veel meer  

Wij hebben diverse zwembadpakketten of zwembadsets, waarin alle benodigdheden zitten om aan de slag te gaan. U hoeft er alleen maar water in te doen! Een ingegraven zwembad kost aanvankelijk meer werk, maar het zwembad ziet er fantastisch uit en past perfect in de tuin. Wanneer u de bovengrondse zwembaden daarentegen vult met gelukkige mensen in alle maten, zult u de vormgeving en kleuren vergeten en volop van het moment genieten. Wilt u een onopvallender kleur van het zwembad, dan kunnen wij u een serie zwembaden aanbieden met een subtiele antraciet staalwand die wellicht iets beter aansluit dan een wit zwembad. Het is aan u! Ongeacht of u de voorkeur geeft aan een wit of een grijs zwembad, een bovengronds of een ingegraven zwembad, u ontvangt een duurzaam tuinzwembad van hoge kwaliteit en met een geweldige functionaliteit.

Tuinzwembaden hebben een beetje onderhoud nodig – wij maken het u makkelijk!

Een zwembad is alleen aantrekkelijk als het altijd schoon water heeft. Met behulp van een skimmer, een zwembadfilter en misschien een robotreiniger kunt u dit bereiken. Ook al dekt u het zwembad af als u het niet gebruikt, er komen toch bladeren en stof in het water terecht. De skimmer verwijdert alles van het wateroppervlak, maar een filter of robotstofzuiger houdt de bodem en de zijkanten schoon. Wij hebben een nieuw en innovatief filtersysteem met filterballen, waarbij slechts 300-400 g filterballen 25 kg zand kunnen vervangen zoals de oude filters dat gebruiken. De filterballen zorgen voor een filtrerend oppervlak dat 20 keer groter is dan de oude types en verwijderen deeltjes en onzuiverheden uit het water tot 10 micron, terwijl zand slechts deeltjes tot 40-50 micron kan filteren.

Bestel een tuinzwembad in het juiste formaat    

Ongeacht of u een klein zwembad voor uw kinderen of een groot zwembad voor het hele gezin zoekt, wij kunnen u helpen bij het vinden van het juiste tuinzwembad. Hebt u vragen over een van onze vele zwembaden, zwembadpakketten, of zwembadaccessoires? Bel of mail ons dan gerust. U kunt natuurlijk ook onze chat gebruiken. Wij kunnen u helpen bij het vinden van het juiste zwembad, zodat u een fantastische Staycation heeft in 2021! Wij streven ernaar dat u elke keer weer de beste zwembadervaring heeft!  Bekijk hier alle tuinzwembaden en accessoires: https://www.dancovershop.com/nl/products/zwembaden.aspx   

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *