Zonneschermen en zijschermen voor schaduw en beschutting

https://www.dancovershop.com/nl/products/zonneschermen.aspx

Een stijlvol zonnescherm over uw terras creëert een bijzondere plek buiten. U kunt hier urenlang met familie en vrienden genieten van een barbecue of lekker ontspannen. Een zonnescherm kunt u ook ergens anders aanbrengen met een tuinmuur of iets dergelijks. Heerlijk beschut, waar u overdag in de schaduw kunt zitten en ‘s avonds tegen de neervallende dauw beschut bent. Er is alleen een sterke en stabiele muur nodig om het zonnescherm aan op te hangen. De verschillende zonneschermen zijn waterdicht, zodat u ook bij een beetje regen buiten kunt blijven. Daarbij zijn met een zonnescherm uw tuinmeubelen, kussens en andere spullen op uw terras beschermd tegen UV-stralen en regen. U hebt de keuze uit twee soorten zonneschermen – handbediend met een hendel of een simpeler oplossing met een ingebouwde motor en afstandsbediening. Welke soort u ook kiest, het zonnescherm kan binnen de kortste keren klaar zijn voor schaduw of beschutting.

Zonneschermen met een sterk aluminium frame en slijtvast doek

Onze zonneschermen zijn voorzien van een sterk aluminium frame.  De combinatie met het stevige en slijtvaste doek zorgt ervoor dat u lang plezier heeft van uw zonnescherm. De nieuwe buitenruimte zal snel een vanzelfsprekend ontmoetingspunt worden als u buiten bent. Het doek is gemaakt van 280 g/m² polyester, waterdicht en heeft een hoge UV-bestendigheid. De ranke behuizing van het zonnescherm maakt het geheel stijlvol en is nauwelijks zichtbaar wanneer het zonnescherm is opgerold. Onze hoge kwaliteit zonneschermen worden compleet geleverd en kunnen meteen geïnstalleerd worden.

Zorg voor de juiste montage van uw zonnescherm

De montage van een zonnescherm vereist enige kennis over het bevestigen van zware objecten aan een muur. U moet nauwkeurig opmeten waar u het zonnescherm moet aanbrengen en weten hoe u de voedingskabel moet aansluiten als u kiest voor een zonnescherm met motor en afstandsbediening. Het zonnescherm is ook zwaar, zodat u ervoor moet zorgen dat u met twee of meer bent voor dit karwei. Neem bij twijfel contact op met een vakman en laat hem of haar de werkzaamheden uitvoeren, zodat niemand zich tijdens de montage of achteraf bezeert. Bekijk hier de stijlvolle zonneschermenhttps://www.dancovershop.com/nl/products/zonneschermen.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *