Inklapbare tunnel voor een spectaculaire entree op het veld

https://www.dancovershop.com/nl/products/inklapbare-spelerstunnels.aspx

Onze flexibele en kwalitatief zeer goede inklapbare tunnels vormen een veilige manier voor de spelers of artiesten om vanuit de kleedkamer of backstage ongehinderd het veld of het podium te betreden. De inklapbare tunnel kan gemakkelijk tot de volle lengte worden uitgetrokken om spelers en anderen tegen opdringerige en misschien iets te enthousiaste toeschouwers te beschermen. De sterke en inklapbare tunnel kan na gebruik makkelijk worden ingeschoven, zodat deze weinig ruimte inneemt als hij niet in gebruik is. Deze inklapbare tunnel is uiteraard te gebruiken bij allerlei sportevenementen, maar u kunt de flexibele en inklapbare tunnel ook voor de verbinding van twee verschillende plekken benutten, zodat gasten en medewerkers ongestoord en beschut van A naar B kunnen lopen. U kunt de inklapbare tunnel gebruiken bij concerten, scholen, bouwplaatsen, tentoonstellingen en nog veel meer. De tunnel is voorzien van stevige kunststof wielen, zodat de tunnel moeiteloos is te openen en te sluiten.

Stevige en inklapbare tunnels in een stijlvol Italiaans design

De inklapbare tunnels zijn van lichtgewicht, sterk en duurzaam materiaal. Ze zijn voorzien van een flexibel aluminium frame en een brandvertragende afdekking in 550 g/m2 PVC. Dankzij de kunststof wielen en handgrepen op de tunnel is de tunnel in een mum van tijd te openen en te sluiten. Er worden twee metalen beugels voor de bevestiging op de grond meegeleverd. Hiermee wordt de tunnel vastgezet, zodat het onderste gedeelte op zijn plaats blijft. We hebben allemaal wel eens de flexibele en inklapbare tunnels van verschillende stadions en concertpodia in het echt of op de televisie gezien. Dankzij de tunnel is het makkelijk om een veilige en flexibele doorgang te creëren vanuit de kleedkamer of backstage naar het veld of het podium.

Inklapbare tunnels maken deel uit van onze vele inklapbare producten van topkwaliteit

De inklapbare tunnels maken deel uit van ons grote aanbod aan kwaliteitsproducten uit Europa voor overkapping, afdekking en opslag. Gebruik deze populaire producten voor het afdekken en stallen van voertuigen, fietsen, tuinmachines en nog veel meer. Wij leveren inklapbare tunnelgarages en vouwgarages in allerlei verschillende afmetingen en kleuren. U kunt de stevige constructies gebruiken om uw kleine en grote auto’s, motorfietsen, fietsen en andere objecten goed tegen weersinvloeden te beschermen en nog veel meer. Zijn er vragen over onze inklapbare tunnels, vouwgarages of een van de vele andere artikelen op Dancovershop.com? Neem dan gerust contact op met onze Xperts via telefoon, e-mail of chat.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *