Opslag, of meer plaats voor werk?

Opslag, of meer plaats voor werk?

ST03027Wij leven in een wereld die voortdurend verandert. Met betrekking tot ons werk of ons bedrijf betekent dit dat we voor kortere of langere periodes extra ruimte nodig hebben voor opslag of werk. Wellicht moeten we goederen of gereedschap opslaan, of misschien hebben we een grotere productieruimte nodig als we een grote bestelling ontvangen. We moeten misschien ons huis renoveren en hebben buiten plaats nodig om te werken, zonder dat we van het weer afhankelijk zijn. Omdat dit maar tijdelijk nodig is, is het een enorm voordeel als u hiervoor een flexibele oplossing kunt kiezen in de vorm van een opslagtent of -overkapping.

Flexibele opslagoplossingen van Dancover

Dancover is de toonaangevende Europese expert en leverancier van tenten die voor alles kunnen worden gebruikt, gaande van feestjes en events tot professioneel gebruik. Voor opslag en extra werkruimte bieden wij een brede waaier aan tenten en overkappingen: boogtenten, boogtenten Plus, PRO PVC en titanium. Dit zijn stuk voor stuk stevige, duurzame opslagtenten, die in geen tijd kunnen worden opgezet als het nodig is en gebruikt kunnen worden voor een groot aantal doeleinden: de opslag van machines, goederen, voertuigen en andere zaken die droog en veilig bewaard moeten worden. Een opslagtent of opslagoverkapping functioneert daarnaast natuurlijk ook perfect als tijdelijke werkplaats, waar men onder een overkapping kan werken.

Flexibele en overkapte werkruimte

Als u een opslagtent of –overkapping hebt opgezet, kunt u het doel van de tent combineren: door er goederen en materiaal in op te slaan, terwijl u de rest van de ruimte gebruikt om te werken. Materiaal en machines blijven zo in perfecte staat en u kunt de tenten en overkappingen openen en sluiten voor gemakkelijke toegang en ventilatie. Het is ook mogelijk verlichting te installeren in de tenten en overkappingen.

Professioneel advies

Op dancovershop.com kunt u een ruim assortiment bekijkenvan opslagtenten en –overkappingen in verschillende vormen en maten: van de kleine opslagtent met ruimte voor goederen of een aantal voertuigen tot enorme opslagoverkappingen van meer dan 100 vierkante meter. Indien u advies nodig hebt, kunt u terecht bij deprofessioneleraadgevers van Dancovershop.com op het nummer 020 8099 7570. Zij kunnen u advies geven in verband met afmetingen, materialen en flexibiliteit.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *