Een bioklimatologische pergola zorgt voor stijl en onderdak

https://www.dancovershop.com/nl/products/bioklimatologische-pergolas.aspx

Een bioklimatologisch pergola paviljoen maakt een groot verschil op uw terras of tuin. Onze pergola paviljoenen zijn vervaardigd van sterke en duurzame lichtgewicht materialen met het iconische platte dak van dwarsbalken, latten, stevige stof – of een combinatie daarvan. Vergeleken met de meeste van onze vele tuinpaviljoenen zijn de pergola paviljoenen open constructies zonder zijwanden of gordijnen – ideaal voor op uw terras of in de nabijheid. Deze moderne en minimalistische pergola’s zien er overal fantastisch uit.

Bioklimatologische pergola paviljoenen van stevige, duurzame en onderhoudsvrije materialen

Onze vrijstaande pergola paviljoenen zijn familie van onze terrasoverkappingen en tuinpaviljoenen met zijwanden. Het woord ‘pergola‘ is afkomstig uit het Italiaans en betekent letterlijk ‘uitsteeksel’. Van oorsprong bestaat een pergola uit balken die uit een buitenmuur van een huis steken en ondersteund worden door zuilen of pilaren – vergelijkbaar met onze terrasoverkappingen. Als u een terrasoverkapping of een pergola paviljoen heeft, kunt u genieten van de comfortabele schaduw en zelfs bij regen buiten zijn. In plaats van de permanente terrasoverkappingen kunt u een vrijstaande bioklimatologisch pergola paviljoen neerzetten waar u maar wilt. Het pergola paviljoen is een stijlvol en flexibel minimalistisch bouwwerk, dat bij gesloten dak aangename schaduw biedt en bij geopend dak vrij uitzicht op de hemel en de zon.

Bioclimatische pergola paviljoenen met één of meer zijwanden

Wilt u uw pergola paviljoen een beetje meer afgesloten, beschut en privacy geven, dat kunt u een of meer zijwanden – of een zijwandscherm – bestellen. Er zijn zachte gordijnen of zijwanden en een stevig zijwandscherm, die u met de hand of met een afstandsbediening kunt openen en sluiten. Voor een aantal van onze pergola’s kunt u tevens glazen schuifdeuren bestellen. U kunt eveneens een of meer louvrewanden bestellen voor schaduw en een verfijnde stijl.

Veiligheid voor uw pergola paviljoen

De bioklimatologisch pergola paviljoen zijn sterke constructies gemaakt van lichte materialen. Vergeet niet de constructie aan de fundering of de grond vast te maken om ongelukken te voorkomen in geval van een krachtige wind. Vooral met een gesloten dak kan de wind er vat op krijgen en het verplaatsen als het niet is vastgezet met grondankers, schroeven of iets dergelijks. Denk eraan het dak of de open latten te verwijderen als het gaat sneeuwen. Bekijk hier de schitterende bioklimatologisch pergola’shttps://www.dancovershop.com/nl/products/bioklimatologische-pergolas.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *