Houten blokhutten en kantoren aan huis

Houten blokhutten en kantoren aan huis

Een houten blokhut als gastenverblijf, kantoor aan huis of tienervertrek

Houten blokhutten zijn er in verschillende afmetingen, ontwerpen en kleuren voor allerlei doeleinden. U kunt uw favoriete kleur kiezen voor ons ruime assortiment houten blokhutten van onbehandeld Scandinavisch hout. Nadat u de blokhut, die wij leveren als een prefab bouwpakket, hebt opgebouwd, moet u deze met een goede houtbescherming lakken. Kies de kleur die u mooi vindt om de blokhut te laten opgaan in het interieur – of juist te laten opvallen – afhankelijk van uw smaak en karakter. Gebruik transparante houtbescherming als u permanent van het mooie hout wilt genieten. Een ander belangrijk aspect wat u moet doen voordat u van de blokhut gaat genieten, is een waterpas fundament maken om de blokhut op te plaatsen. 

Houten blokhutten van Scandinavisch hout voor talloze doeleinden

Op zoek naar wat extra ruimte in uw tuin om te werken, slapen of creatief bezig te zijn? Dan adviseren wij een van onze stevige en stijlvolle houten blokhutten. U kunt blokhutten in verschillende uitvoeringen krijgen, zoals een moderne en minimalistische blokhut of een klassieke of traditionele blokhut in de stijl van een tuinpaviljoen. Deze twee soorten blokhutten bieden ruimte voor uw tieners, een thuiskantoor, gasten die een nachtje of twee blijven logeren, creatieve bezigheden – of een combinatie daarvan! De extra ruimte is een voordelige en uitstekende uitbreiding van de woning waar u naartoe kunt gaan als u er even tussenuit wilt. Of die ruimte gebruikt wordt voor werk, studie, meditatie of rust is helemaal aan u.  

Een houten blokhut kan een oase van rust zijn

Wie zo gelukkig en bevoorrecht is om in een huis met een tuin te wonen, is er vast dol op – dat hopen we tenminste. Toch kan het voorkomen dat u wat extra ruimte nodig heeft voor verschillende doeleinden. Misschien ontbreekt het u aan een kantoor aan huis, een plek om yoga te doen, te lezen of te schilderen. Misschien is het probleem dat u geen vrienden van ver kunt uitnodigen omdat u nergens een plek heeft waar ze een nachtje of langer kunnen slapen. En als de kinderen een bepaalde leeftijd hebben bereikt, willen ze graag een blokhut in de tuin om een eigen plek van te maken. Kortom, een houten blokhut is vaak de perfecte oplossing als u behoefte hebt aan meer ruimte en niet wilt investeren in een permanente aanbouw omdat die duur is. 

Een houten blokhut als uitvoerbaar doe-het-zelfproject

Bestelt u een houten blokhut, dan leveren we een prefab bouwpakket. Het is een goed uitvoerbaar doe-het-zelf-project dat bijna iedereen zelf kan doen – zeker als u al enige ervaring heeft met het in elkaar zetten van houten meubels en dergelijke. De blokhut kan het beste op een voorbereide fundering van cement, tegels of soortgelijke materialen worden neergezet, zodat alle onderdelen, zoals de deur en ramen, in elkaar passen en een functionele blokhut vormen. We adviseren om de opbouw met twee personen te doen, maar er is geen zwaar gereedschap of apparatuur nodig. Volg de gedetailleerde instructies stap voor stap en neem de tijd om alles nauwkeurig te doen. Zodra de blokhut klaar is, moet u deze met houtbescherming lakken – transparant of in een kleur naar keuze. 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *