Inklapbare tunnelgarages ter bescherming van uw caravan, camper en dergelijke

https://www.dancovershop.com/nl/products/vouwgarages-2.aspx

Een grote en ruime inklapbare tunnelgarage beschermt uw caravan, camper of kampeerwagen wanneer deze niet in gebruik is. Vaak zult u uw caravan en dergelijke in de winter stallen, maar waarom zou u deze niet in een hoogwaardige inklapbare tunnelgarage plaatsen? Onze innovatieve, stevige en flexibele FleXgarage™ inklapbare tunnelgarages zijn bedoeld om uw caravan en andere grote voertuigen te beschermen tegen stof, regen, UV-stralen, vogelpoep en onopzettelijke stoten en krassen. Dankzij de innovatieve en flexibele constructie van de tunnelgarage kunt u deze, ondanks de behoorlijke omvang, snel en gemakkelijk gebruiken. Met een stijlvolle en innovatieve Italiaanse FleXgarage™ inklapbare tunnelgarage beschermt u uw caravan, camper of kampeerauto terwijl u deze buiten het bereik van de weerselementen en dergelijke plaatst. De flexibele inklapbare tunnelgarage is eenvoudig op te zetten, praktisch overal waar u plaats heeft voor een caravan of een ander groot voertuig. Vanwege de indrukwekkende hoogte van de inklapbare tunnel is de constructie de ideale ruimte voor het stallen van diverse grote voertuigen en andere hoge objecten.

XL opslagtent Maxi Box voor nog grotere voertuigen en meer

De professionele XL opslagtent Maxi Box heeft nog meer ruimte dan de inklapbare tunnelgarages. U kunt hier grotere voertuigen en allerlei andere zaken goed beschermen en overkappen. Dankzij de grote, innovatieve en flexibele opslagtent heeft u een overvloed aan opslagoplossingen – in het bijzonder voor grote voertuigen, andere grote objecten en allerhande goederen, materialen, en nog veel meer. De grote en ruime opslagtent Maxi Box van Dancover kan voor een groot aantal doeleinden worden gebruikt – als garage, veilige stalling voor boten, machines, materialen, fietsen, goederen en nog veel meer. De flexibele inklapbare constructie is voorzien van sterke, boogvormige aluminium bogen waarop de brandvertragende PVC-dekking van 550 g/m² is bevestigd. De gordijndeuren – één aan elk uiteinde – bieden een gemakkelijke toegang en een goed overzicht wanneer u spullen moet opbergen of uit de opslagplaats moet halen met bijv. een vrachtwagen.

De inklapbare tunnelgarages en de Maxi Box kunnen worden vastgezet en beveiligd

We adviseren u om uw FleXgarage™ inklapbare tunnelgarage met verankeringen vast te zetten als u de garage op beton of iets dergelijks neerzet. Plaatst u de inklapbare tunnelgarage op aarde of gras, dan moet u grondharingen gebruiken om de garage in geval van wind en slecht weer vast te zetten. Om veiligheidsredenen krijgt u bij onze XL-opslagtent Maxi Box gegalvaniseerde stalen beugels voor de bevestiging van de tent aan de grond. Bij de overige inklapbare tunnelgarages zijn de grondharingen of verankeringen niet inbegrepen. De grondharingen kunt u apart bestellen samen met uw inklapbare tunnelgarage bij Dancovershop.com. De verankeringen dienen bij een andere winkel te worden aangeschaft. Hebt u vragen over een van onze inklapbare tunnelgarages of andere opslagoplossingen, bel ons dan, mail ons of gebruik onze chat? Bekijk hier alle inklapbare tunnelgarages en nog meer:
https://www.dancovershop.com/nl/products/vouwgarages-2.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *