Een stijlvolle blokhut voor gasten, werk of ontspanning

https://www.dancovershop.com/nl/products/houten-huisjes.aspx

Ons uitgebreide assortiment stijlvolle blokhutten van stevig hout biedt u de mogelijkheid om een praktische en mooie aanwinst voor uw tuin te vinden en te kiezen. U heeft keuze uit veel verschillende uitvoeringen en afmetingen. Het merendeel van onze stevige en stijlvolle blokhutten is gemaakt van Scandinavisch hout (Picea Abies), wat een stevig en duurzaam materiaal is. Uw houten blokhut zal niet alleen de vanzelfsprekende verblijfplaats worden, maar u zult ook genieten van de stevige materialen en de uitstraling van een houten constructie in deze kwaliteit. U kunt een blokhut verkrijgen in onbehandeld hout of donker- of lichtgrijs geverfd met witte deuren en ramen. Bestelt u een blokhut in onbehandeld hout, dan moet u de buitenkant voor de duurzaamheid een behandeling met een houtbescherming geven. Geeft u de voorkeur aan de natuurlijke uitstraling van de blokhut, gebruik dan gewoon een transparante houtbescherming en de blokhut zal er nagenoeg hetzelfde uitzien als zonder de beschermende verflaag. Onze blokhutten zijn gebouwd om er lang van te genieten, zodat u vele jarenlang plezier zult beleven aan uw nieuwe ruimte in de tuin – waaraan u zo nu en dan wat onderhoud moet doen.

U kunt uw blokhut voor allerlei doeleinden gebruiken

Een blokhut is een heerlijke plek voor allerlei doeleinden. U kunt zitten en werken in uw lichte en uitnodigende blokhut of deze voor ontspanning, om te sporten of als speelruimte voor uw kinderen gebruiken. Het ligt voor de hand om de knusse blokhut te gebruiken voor familie en vrienden die een nachtje of langer komen logeren. De diverse blokhutten zijn ruim en voorzien van grote deuren voor een makkelijke toegang – en de ramen zorgen voor een heerlijke lichtinval. Als u de deuren opent, dan kunt u het interieur van de blokhut aan met het exterieur toevoegen – zodat de blokhut onderdeel wordt van uw tuin of alleen van uw terras. Houdt u ervan om buiten te zijn? Gebruik de stijlvolle blokhut als geavanceerde tent door erin te slapen maar met wijd geopende deuren. Zo kunt u in uw tuin slapen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken als het ’s nachts wat gaat regenen.

Gebruik uw nieuwe blokhut als een leuk doe-het-zelf project

Bestelt u een blokhut, dat ontvangt u deze als een prefab bouwpakket. U moet tenminste met twee personen zijn voor de opbouw, omdat verschillende onderdelen zwaar zijn en u de onderdelen nauwkeurig in elkaar moet zetten. U heeft geen speciale gereedschappen nodig voor de opbouw, maar is een voordeel als u wat ervaring hebt met dit soort werkzaamheden. Daarna volgt u simpelweg de uitgebreide stap-voor-stap montagehandleiding en na enige tijd is uw nieuwe blokhut klaar. Heeft u een blokhut van onbehandeld hout? Dan moet u deze een behandeling geven met houtbescherming ter bescherming tegen de weersinvloeden. Binnen kunt u het hout onbehandeld laten, schilderen of een ademende beits gebruiken. Heeft u vragen over onze blokhutten of over een van de vele andere producten? Neem dan gerust contact op met onze Xperts via telefoon, e-mail, of gebruik onze chat. Bekijk hier de verschillende blokhutten en dergelijke: https://www.dancovershop.com/nl/producten/houten-blokhutten.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *