Muurkas aanbouwen voor het tuinseizoen

https://www.dancovershop.com/nl/products/muurkas-aanbouwen.aspx

Muurkas aanbouwen zijn kleine, stijlvolle en compacte broeikassen. De perfecte oplossing als u geen ruimte hebt voor een grote broeikas of gewoon een kleine broeikas op uw terras of er vlak naast wilt hebben. Onze muurkas aanbouwen zijn uitermate geschikt voor het kweken van bloemen. U kunt elk jaar maandenlang prachtige bloemen, kruiden en groenten kweken op uw terras, tuin of balkon. Geniet al in het vroege voorjaar van de kleine scheuten en zie hoe de planten zich de hele zomer ontwikkelen en groeien. Een kleine broeikas of een muurkas aanbouw zorgt voor de perfecte groeiomstandigheden, zodat u kunt genieten van een overdaad aan verse groene bladeren, bloemen en nog veel meer.

Kleine broeikassen voor terrassen en balkons

Een kleine broeikas of een minikas kan de ideale oplossing zijn als u een kleine tuin, een terras of een balkon hebt. De kleine broeikas heeft alle eigenschappen van een grote broeikas; u kunt vanaf het vroege voorjaar tot in de herfst genieten van allerlei soorten zelfgekweekte bloemen en nog veel meer. U begint in het voorjaar binnen en verplaatst de spruiten en het zaaigoed naar de kleine broeikas als de temperatuur buiten hoog genoeg is. Op die manier wordt het tuinseizoen met enkele weken of zelfs maanden verlengd. Een andere reden om te kiezen voor een kleine broeikas of een muurkas aanbouw is dat een grote broeikas meer ruimte en tijd in beslag neemt. Een kleine broeikas is slechts een compacte variant van een gewone broeikas. Ongeacht of u kiest voor een broeikas met een aluminium frame en polycarbonaat raampanelen of iets anders, u krijgt het perfecte klimaat in de broeikas om allerlei planten te kweken. De polycarbonaat raampanelen zorgen ervoor dat de warmte van de zon binnenkomt en lang wordt vastgehouden. Wanneer het in de muurkas aanbouw te warm wordt, opent u gewoon het ventilatieraam, de deur of het deksel om te ventileren. Met een klein beetje aandacht en water zal uw kleine broeikas u maandenlang een prachtige plek bieden met veel planten. U kunt naar hartenlust bloemen, groenten en fruit kweken.

Muurkas aanbouwen van stevige materialen

De compacte muurkas aanbouwen zijn onderhoudsvrij en uitgevoerd in sterke en lichte materialen. Wanneer u een moderne muurkas aanbouw maakt, dan heeft u een prachtige plek om allerlei planten te kweken. U kunt kiezen voor muurkas aanbouwen met sterke en moderne polycarbonaatruiten of de traditionelere glasruiten. Een groot voordeel van een muurkas aanbouw is dat u deze vrijwel overal kunt neerzetten. U heeft slechts een plek nodig voor een muur, bijvoorbeeld de zijkant van uw woning, waartegen u de broeikas kunt plaatsen. Het is belangrijk dat u bij het uitkiezen van een plaats voor uw nieuwe muurkas aanbouw ook de stand van de zon in de loop van de dag in aanmerking neemt. De kasplanten zijn afhankelijk van de warmte van de zon, als het even kan al vroeg in de ochtend. Hier ziet u al onze compacte en functionele muurkas aanbouwen: https://www.dancovershop.com/nl/products/muurkas-aanbouwen.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *