Fietsenstallingen voor het veilig stallen en opbergen van uw fietsen

Fietsenstallingen voor het veilig stallen en opbergen van uw fietsen

Fietsenstallingen zijn een uitstekende oplossing voor het veilig en overdekt stallen van uw fietsen. Een fietsenstalling biedt niet alleen bescherming tegen weersinvloeden, maar beschermt uw fiets ook tegen nieuwsgierige blikken en eventuele fietsendieven. Ongeacht of u uw fiets elke dag gebruikt of maar af en toe, het is fijn om een vaste plaats te hebben om uw fiets neer te zetten als u thuis bent. Het is een geruststellend gevoel dat u weet dat uw fiets niet buiten in weer en wind staat, maar in een degelijke fietsenstalling. Toch zult u uw fiets moeten schoonmaken en onderhouden om deze in goede staat te houden. In een fietsenstalling als deze is voldoende ruimte, zodat er in de fietsenstalling ook plek is voor gereedschap en andere benodigdheden.

Afsluitbare fietsenstallingen van onderhoudsvrije materialen

U kunt dichte en afsluitbare fietsenstallingen krijgen of een van de open fietsenstallingen, die ook gebruikt kunnen worden voor andere toepassingen zoals afvalbakken, materialen en meer. Open fietsenstallingen zijn groter dan gesloten fietsenstallingen en hebben plaats voor meer fietsen. Hierdoor zijn de open fietsenstallingen zowel geschikt voor bedrijven als voor woningen. De werknemers of huurders krijgen een overdekte ruimte voor hun fietsen, zodat de fietsen afgeschermd staan wanneer ze niet worden gebruikt. Wij hebben verschillende fietsenstallingen en andere soorten stallingen voor uw fiets en nog veel meer. De stevige, compacte en dichte fietsenstallingen zijn vrijwel overal te plaatsen. De open fietsenstallingen zullen wat meer ruimte innemen, maar worden meestal geplaatst bij een bedrijf of een woonhuis met een erf of iets dergelijks.    

Fietsenstallingen zijn maar één van de talrijke oplossingen 

Afgezien van onze gesloten en open fietsenstallingen hebben wij een uitgebreid aanbod van andere soorten opbergoplossingen met ruimte voor fietsen en nog veel meer. Voorbeelden van de vele opbergoplossingen zijn tuinhuisjes, gereedschapsschuurtjes en opslagtenten. Zowel voor transport als voor training of recreatie is het belangrijk dat u uw fiets goed reinigt, in olie zet en onderhoudt. Wie een grote fietsenstalling bestelt, heeft ruimte voor reserveonderdelen, olie en nog veel meer. Hebt u vragen over de verschillende fietsenstallingen – of andere stallingen – dan kunt u ons bellen, mailen of gebruik maken van de chat. Bekijk hier de verschillende fietsenstallingen: https://www.dancovershop.com/nl/products/fietsenstallingen.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *