Oranjerieën om nog meer van uw tuin te genieten!

https://www.dancovershop.com/nl/products/oranjeries.aspx

Een stijlvolle oranjerie zal in veel tuinen een enorm verschil maken. Een oranjerie was oorspronkelijk een groot gebouw waar u palmen en andere exotische bomen en planten kon plaatsen. Tegenwoordig kan een oranjerie ook gewoon voor het plezier worden gebruikt om buiten in de tuin te zijn, ondanks het weer. U kunt de oranjerie vullen met allerlei soorten planten, maar u kunt de oranjerie ook gebruiken als uw ontspanningsruimte. Richt uw oranjerie in met mooie planten, maar creëer ook ruimte voor uzelf. Zet er een paar gemakkelijke stoelen in, zodat u er even kunt bijkomen – ontspannen, lezen, met goede vrienden samenzijn – u kunt eventueel zelfs een eettafel plaatsen als uw oranjerie groot genoeg is.

Stijlvolle oranjerie van aluminium profielen met poedercoating

U kunt bij ons oranjerieën verkrijgen van het merk CosyLifeStyle®, of misschien kiest u liever voor de modellen Zen, Oasis, of Victory. Een van onze vele grote en mooie oranjerieën is de populaire oranjerie of tuinpaviljoen Ledro. U krijgt 13 schitterende vierkante meters om van ‘s morgens vroeg tot ‘s avonds laat van uw tuin te genieten. U kunt zelf bepalen hoe u een stijlvolle oranjerie gebruikt. Plaats een paar gemakkelijke stoelen, een eettafel, exotische bloemen, een jacuzzi, of gebruik het paviljoen voor creatieve bezigheden zoals schilderen, schrijven, en dergelijke. Zet de oranjerie op een groot houten terras, en u heeft een prachtige vloer in uw oranjerie. Daarnaast beschikt u over een terras voor of rondom de oranjerie. Een terras van tegels is ook geschikt. U bent nu klaar om op elk gewenst moment en onder alle weersomstandigheden van uw tuin te gaan genieten.

Oranjerieën als onderdeel van een uitgebreid assortiment

Wij hebben een uitgebreid aanbod van verschillende oranjerieën, broeikassen en tuinpaviljoenen. Bedenk eerst waarvoor u uw oranjerie of paviljoen wilt gaan gebruiken: voor ontspanning, sociale activiteiten, het kweken van planten, creatieve bezigheden, of een combinatie hiervan. Zo wordt het een stuk gemakkelijker om te beslissen wat voor soort constructie u moet bestellen. Op Dancovershop.com vindt u alle informatie over de verschillende oranjerieën en meer. Hebt u nog vragen, neem dan contact op met onze Xperts, die vrijwel al uw vragen over de producten kunnen beantwoorden. Als u kiest voor een oranjerie, dan heeft u het beste van twee werelden – de groeicondities van een hoogwaardige broeikas en de beschutting van een fantastisch tuinpaviljoen. Wij wensen u een schitterende zomer! Bekijk hier alle verschillende oranjerieën en meer: https://www.dancovershop.com/nl/producten/oranjerieën.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *