Een tuinhuisje van Arrow of Spacemaker helpt u alles op orde te houden

https://www.dancovershop.com/nl/products/tuinhuis.aspx

Een tuinhuisje is een essentieel onderdeel van elke tuin voor het netjes opbergen en beschermen van al uw tuingereedschap en machines. Met een tuinhuisje van Arrow of Spacemaker kunt u jarenlang genieten van een stevig en stijlvol tuinhuisje zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het onderhoud. Onze nieuwe Arrow tuinhuisjes worden vervaardigd uit gegalvaniseerd en met vinyl gecoat staal en zijn dus beter bestand tegen corrosie. De Spacemaker tuinhuisjes hebben een modern paneelontwerp en de elektrisch gegalvaniseerde platen zijn zeer goed bestand tegen roest. Ongeacht naar welke van de nieuwe tuinhuisjes uw voorkeur uitgaat, u krijgt een modern en onderhoudsvrij tuinhuisje met ruimte voor alle zaken die u in de tuin nodig heeft – tuingereedschap, kleine machines, verf, kussens, speelgoed, en nog veel meer. De grote schuifdeuren bieden een eenvoudige toegang en de deuren kunnen door middel van een hangslot (niet inbegrepen) worden vergrendeld.

Tuinhuisjes zijn een compacte oplossing

Afgezien van de vrijstaande tuinhuisjes die u vrijwel overal kunt neerzetten, hebben we een aantal compacte tuinhuisjes voor op uw terras of in uw tuin die u als een afdakje tegen een muur kunt zetten. Deze compactere tuinhuisjes zijn tevens uitermate geschikt voor het opbergen van gereedschap en dergelijke, en nemen weinig ruimte in beslag. Dankzij de grote afsluitbare deur zijn ze makkelijk toegankelijk en veilig.

Multifunctionele tuinberging

Deze compacte berging is voorzien van dubbele deuren en een zelfbalancerende deksel voor een eenvoudige toegang. Een perfecte opbergoplossing voor allerlei soorten tuingereedschap, gereedschap, kleine machines, de barbecue-grill of afvalbakken. Geen roest, verrotting en afbladdering meer en u kunt rekenen op een goed geordende opslagruimte, waarmee u telkens als u wilt tuinieren of afval wilt weggooien, tijd kunt besparen. Vergrendelbare deksels en deuren voor extra veiligheid.

Houtopslag om uw haardhout mooi droog te houden

Als u haardhout opslaat, hebt u een droge plek nodig om de houtblokken neer te zetten – en als dat er mooi uitziet, is dat nog beter! Onze stijlvolle en moderne houtopslagoplossingen zorgen ervoor dat uw haardhout droog en mooi opgeslagen blijft. Het dak loopt schuin af zodat het water weg kan lopen, en het is aan de voor- en achterkant open voor de ventilatie, zodat het hout kan drogen en klaar is voor de open haard. De houtopslag heeft een stijlvol tweekleurige vormgeving en ziet er in combinatie met de metalen tuinhuis uit de serie fantastisch uit.

Stevige vloerbedekking voor uw nieuwe tuinhuisje

Om optimaal gebruik te kunnen maken van uw nieuwe tuinhuisje Arrow of Spacemaker adviseren wij u om een vloerbedekking in uw tuinhuisje te leggen. De serie omvat stevige vloerframes (deze moeten apart worden besteld), en Dancover levert diverse vloeroplossingen met een antislip bescherming en een geïntegreerde waterafvoer. Het vloerframe is uitgevoerd in thermisch gegalvaniseerd staal met een voortreffelijke roestbestendigheid. Profiteer maximaal van uw tuinhuisje door binnenin een stabiele vloerbedekking te leggen.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *