Industriële luchtontvochtigers voor opslagruimten en productiefaciliteiten

https://www.dancovershop.com/nl/products/-luchtontvochtiger.aspx

Industriële luchtontvochtigers zorgen voor de verwijdering van overtollig vocht uit de lucht en scheppen een perfect binnenklimaat in opslagruimtes, opslagtenten en productiefaciliteiten. Onze industriële luchtontvochtigers zijn doeltreffend en wereldwijd vooraanstaande bedrijven gebruiken luchtontvochtigers als component van hun productie om materialen, reserveonderdelen, gereedschap en eindproducten mooi droog te houden. Zodra u een industriële luchtontvochtiger in uw opslagruimte, magazijn of productiefaciliteit hebt geplaatst, zorgt u ervoor dat uw kostbare materialen, gebouwen en medewerkers goed beschermd worden. De afvoer van overtollig vocht uit de lucht is heel simpel, maar u moet wel beschikken over kwalitatief hoogwaardige technologie zoals die door onze industriële luchtontvochtigers wordt geboden. Als toonaangevende ondernemingen zoals Siemens en Vestas deze luchtontvochtigers gebruiken als onderdeel van het delicate fabricageproces van windmolens, dan maken deze luchtontvochtigers ook op veel andere plaatsen het verschil.

Industriële luchtontvochtigers dragen bij aan het optimaliseren van de opslagcondities

U moet het vochtpercentage in de lucht reguleren zodat er geen schimmel en condensvorming ontstaat. Met name in ruimtes met machines waarmee vocht wordt geproduceerd of in opslagruimtes met kwetsbare materialen en producten zoals hout, papier, diverse stoffen en dergelijke. Als er te veel vocht in de lucht zit, kan dit uw opgeslagen goederen beschadigen en uiteindelijk verliest u veel geld als er iets beschadigd raakt. Dankzij een effectieve industriële luchtontvochtiger hebt u altijd de juiste luchtvochtigheid en voldoende luchtcirculatie zodat u geen problemen ondervindt.

Industriële luchtontvochtigers zijn ook gunstig voor de werknemers

Met een industriële luchtontvochtiger zorgt u voor het beste binnenklimaat in uw magazijn of productieruimte, terwijl uw medewerkers er ook baat bij hebben. Mensen zijn namelijk ook gevoelig voor de juiste luchtvochtigheid – vooral als we de hele dag in één van de ruimtes verblijven. Zowel in de productie, in een magazijn, op kantoor als in een winkel zal een industriële luchtontvochtiger een optimaal binnenklimaat realiseren, zodat uw medewerkers zich optimaal kunnen functioneren. We worden vaak ziek wanneer we ons in een ruimte bevinden waar de lucht te vochtig of te droog is. Gewoonlijk zou de lucht binnenshuis een luchtvochtigheidsgraad van zo’n 40-45% moeten hebben, maar dat percentage kunt u zelf regelen met onze industriële luchtontvochtigers. Hebt u vragen over onze industriële luchtontvochtigers? Neem dan gerust contact met ons op via telefoon, e-mail, of gebruik onze chat. Bekijk hier onze industriële luchtontvochtigers: https://www.dancovershop.com/nl/products/-luchtontvochtiger.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *