Inklapbare tunnels als innovatieve vouwgarages en nog veel meer

https://www.dancovershop.com/nl/products/vouwgarages-2.aspx

Vol trots presenteert Dancover een groot assortiment inklapbare tunnels voor allerlei verschillende doeleinden. De inklapbare tunnels met een stijlvol Italiaans ontwerp zijn flexibel, stevig en voorzien in veel praktische en duurzame mogelijkheden voor opslag, onderdak, overkapping en meer. De inklapbare tunnels zijn verkrijgbaar als innovatieve inklapbare tunnelgarages voor auto’s, motorfietsen en caravans, maar ook als grote en ruime opslaghallen, stijlvolle zwembadoverkappingen en stevige spelerstunnels. Al onze verschillende inklapbare tunnels beschikken over een sterk en flexibel schaarframe met een stevige en duurzame overkapping

Inklapbare tunnels als effectieve overkapping voor uw voertuig

Ons assortiment van ingenieuze inklapbare tunnelgarages biedt bescherming voor uw auto, motorfiets, caravan, kampeerauto, boot, tuinmachines of allerlei materialen. Uw auto of andere voertuigen zullen worden beschermd tegen stof, regen, sneeuw, UV-straling, vogelpoep en onopzettelijke stoten en krassen. Moet u een groot voertuig of grote objecten zoals een boot, caravan of een grote hoeveelheid materialen afdekken, bestel dan onze ruime Maxi Box met ruimte voor alles wat u wilt opslaan en afdekken.

Een intrekbare tunnel als stijlvolle zwembadoverkapping

Een andere inklapbare tunnel is een innovatieve en stijlvolle zwembadoverkapping. Wie een zwembad heeft, weet dat er vaak stof, vuil en droge bladeren in het zwembad terechtkomen. Door al dit vuil ziet het water er vies en niet uitnodigend uit. Met een inklapbare zwembadoverkapping van Dancover wordt dit probleem aanmerkelijk gereduceerd. Als u uw zwembad met deze fraaie, transparante zwembadoverkapping tunnel afdekt, kunt u het zwembad blijven gebruiken en zwemmen. Dat noemen we innovatieve functionaliteit.

Inklapbare tunnels voor sportevenementen en nog veel meer

Spelerstunnels behoren tot ons assortiment van flexibele en inklapbare tunnels. U heeft de iconische spelerstunnels al eens gezien in de stadions overal ter wereld of bij het kijken naar voetbal en andere evenementen op de televisie. De inklapbare tunnels met het flexibele schaarframe vormen de verbinding tussen de kleedkamer of de ruimte onder de tribunes en het veld. Dankzij een stijlvolle inklapbare tunnel kunnen de spelers direct het veld op en af. Mocht u vragen hebben over onze inklapbare tunnels in elke gewenste uitvoering, afmeting of functionaliteit, ga dan naar Dancovershop.com of neem contact op met onze Xperts via telefoon, e-mail of chat.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *