Houten carports van sterk en duurzaam Scandinavisch vurenhout

https://www.dancovershop.com/nl/products/houten-carports.aspx

Houten carports worden door velen gezien als echte carports gemaakt van sterke en duurzame materialen. Wij leveren ook diverse andere onderhoudsvrije carports  van staal en aluminium, maar veel mensen geven de voorkeur aan deze klassieke carports, ook al moet u er af en toe wat onderhoud aan plegen. Ongeacht welk soort carport u kiest, de stevige constructie zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken over regen, sneeuw, ijs op de autoruiten in de ochtend, UV-stralen op de lak, vallende bladeren en uitwerpselen van vogels. U zet de auto gewoon in uw houten carport en het dak zorgt ervoor dat de auto goed beschermd is. Deze vrijstaande carports kunt u bijna overal plaatsen waar u een afdak voor uw auto en meer nodig heeft.

Houten carports met of zonder ingebouwde gereedschapsschuur

Wij leveren houten carports met en zonder ingebouwde gereedschapsschuur. De gereedschapsschuur is ideaal voor het opbergen van al uw tuingereedschap, machines, fietsen, en nog veel meer. De klassieke en stevige houten carports zien er geweldig uit naast nagenoeg elk soort woning, en beschermen uw auto en andere spullen. Let op: u kunt een houten carport met dakbedekking en paalhouders krijgen, of kiezen voor een carport zonder deze onderdelen. Al onze houten carports worden geleverd als een prefab bouwpakket. Wij adviseren dat u voor het werk met ten minste twee personen bent, maar u heeft geen speciaal gereedschap nodig. U volgt gewoon de uitgebreide instructies voor de opbouw wanneer u uw nieuwe houten carport plaatst.

Houten carports van natuurlijk hout vereisen wat werk

Omdat de houten carport in natuurlijk hout wordt geleverd, zult u deze zo snel mogelijk na de opbouw met een kwalitatief goede houtbescherming moeten behandelen. Gebruik een transparante houtbescherming en behoud de natuurlijke houten aanblik, of kies een kleur naar keuze. Wij adviseren u de palen op paalhouders of tegels te plaatsen, zodat het hout niet in contact komt met de vochtige grond, omdat het hout veel sneller zal verrotten als het niet wordt beschermd.

Houten carports die deel uitmaken van de populaire serie Modularo™-producten

Modularo™ is een modern lifestyle-merk dat de nadruk legt op hoge kwaliteit, duurzaamheid en comfort. Het merk heeft een uitgebreid aanbod van duurzame houten producten zoals tuinhuisjes, overkappingen, tuinpaviljoenen, broeikassen, carports en houten blokhutten die uw tuinleven nog beter en aangenamer maken op een permanente basis. Het merk voorziet u van een stijlvol design, functionaliteit en leefruimte. Heeft u vragen over onze houten carports of over andere producten, neem dan contact op met onze Xperts die al uw vragen kunnen beantwoorden. Bekijk hier alle houten carports en meer: https://www.dancovershop.com/nl/products/houten-carports.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *