Fietsenstallingen voor uw dierbare fiets

https://www.dancovershop.com/nl/producten/fietsenstalling.aspx

Fietsenstallingen worden alsmaar populairder nu velen zijn gaan fietsen. Fietsen – zowel op de weg als off-road – is niet alleen voorbehouden aan professionele wielrenners, maar wordt ook steeds populairder bij het grote publiek. Voor velen is fietsen een sociaal gebeuren om anderen met dezelfde passie te ontmoeten, een frisse neus te halen en buiten te sporten, vaak in een prachtig landschap. De vraag is echter wat u met uw kostbare fiets moet doen als u weer thuis bent. Meestal geven we heel wat geld uit aan de juiste fiets, maar het is ook belangrijk om hem veilig en droog te stallen als de fiets niet wordt gebruikt. Sommigen hebben misschien ruimte binnenshuis, anderen hebben vaak een fietsenstalling buiten nodig. Wij hebben een groot aantal kwaliteitsoplossingen voor uw kostbare fiets of fietsen.

Fietsenstallingen van stevige en onderhoudsvrije metalen panelen

Wij hebben diverse fietsenstallingen om uw fiets(en) droog te kunnen stallen. Wij hebben onder meer onze ProShed fietsenstalling in een compacte en moderne uitvoering die in de meeste tuinen en erven zal passen. De stevige fietsenberging biedt plaats aan maximaal vier fietsen en heeft bovendien ingebouwde fietsenrekken. De dubbele deur is voorzien van een cilinderslot en sleutels, zodat de fietsen veilig kunnen worden gestald. Daarnaast hebben we diverse vouwgarages waarin uw fiets mooi en droog blijft staan, maar die vanwege de zachte stof minder veilig zijn.

Tuinhuisjes voor onderdak en onderhoud

Wanneer u serieus met fietsen begint, dan gaat u vaak ook zelf uw fiets onderhouden. Onze fietsenstallingen zijn meestal uitsluitend bedoeld voor onderdak en veiligheid. Wie kiest voor een van onze vele stevige tuinhuisjes, heeft niet alleen ruimte voor de fiets, maar ook voor gereedschap en vervangingsonderdelen. U beschikt zelfs over ruimte om uw fiets te repareren en te onderhouden als u een van de grote tuinhuisjes kiest. Wij leveren tuinhuisjes in diverse afmetingen en materialen, waarvan een aantal zelfs voorzien is van een lichtkoepel, zodat u overdag van daglicht kunt genieten. De tuinhuisjes zijn verkrijgbaar in onderhoudsvrij metaal of polycarbonaat. Wij bieden vloerframes voor onze tuinhuisjes, zodat u een stabiele vloer in uw tuinhuisje kunt aanbrengen. Dankzij een vloer is het geheel beter geïsoleerd, wordt condensvorming tot een minimum beperkt en krijgt u perfecte omstandigheden om uw fiets te onderhouden.

Zet uw fietsenstalling zoveel mogelijk uit het zicht  

Over het algemeen adviseren wij u om uw fietsenstalling of tuinhuisje ergens te plaatsen waar u er makkelijk bij kunt, maar waar het voor voorbijgangers niet per se in het zicht staat. Vaak moet een fietsenstalling ergens in de tuin, achter de woning, of indien mogelijk op een erf worden geplaatst. Jammer genoeg worden veel fietsen gestolen, maar met een sterk slot op de fiets en een stevige en veilige fietsenstalling kunnen potentiële dieven de moed opgeven, zodat u uw kostbare fiets niet kwijtraakt. Bekijk hier onze verschillende fietsenstallingen: https://www.dancovershop.com/nl/producten/fietsenstalling.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *