FleXtents® vouwtenten voor duizenden stijlvolle oplossingen

FleXtents® vouwtentens

Onze populaire FleXtents® vouwtentens zijn het nr. 1 merk in Europa. U kunt deze innovatieve vouwtenten bijna overal tegenkomen, op particuliere feesten en professionele evenementen. Onze vouwtenten zijn het resultaat van een jarenlange innovatieve productontwikkeling, waarbij we ons hebben geconcentreerd op de ontwikkeling van een kwaliteitsvolle, lichte, sterke en draagbare tent-oplossing die in talloze variaties voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. U kunt de flexible vouwtent gebruiken voor allerlei gelegenheden, o.a. markten, beurzen, feesten, sportevenementen. Gebruik de FleXtents® vouwtent buiten als beschutting tegen de weersinvloeden of binnen als beursstand of marktkraam op overdekte beurzen en markten. We presenteren nu de gloednieuwe FleXtents® PRO S vouwtent met een lichte afdekking in zwart of wit.

FleXtents® PRO S vouwtenten in meer combinaties dan ooit!

Met deze nieuwe FleXtents® PRO S vouwtenten heeft u nu nog meer keuze als u een uitstekende kwaliteit vouwtent nodig heeft voor een particulier feest in uw tuin of een professioneel evenement. Ongeacht waarvoor u de sterke en lichte FleXtents® vouwtent nodig heeft, u vindt deze beslist op Dancovershop.com. Wij hebben zeer interessante en scherpe prijzen, een uitgebreid assortiment, snelle levertijden en geven indien gewenst deskundig advies. Met de nieuwe serie PRO S kunt u onze FleXtents® vouwtenten in nog meer combinaties verkrijgen, qua afmetingen, uitvoeringen, kleuren en materialen. Een inschatting is dat er tot bijna 2.000 verschillende combinatiemogelijkheden zijn. De populaire FlexTents® vouwtenten zijn makkelijk mee te nemen, op te zetten en kunnen in ca. 60 seconden worden geplaatst.

FleXtents® PRO S is de stijlvolle en voordelig geprijsde nieuwkomer in een grote familie

De nieuwe vouwtenten PRO S beschikken over een 40 mm gepoedercoat stalen frame met zeskantige poten voor een maximale stevigheid. De grote voetplaten voorzien in een stabiele en stevige verankering bij het opzetten van deze tent. De hoogte van de FleXtents® PRO S kan in drie verschillende posities worden aangepast, zodat deze exact aan uw behoeften voldoet. Het dak is vervaardigd van 260 g/m² polyester met een PVC-rugzijde en de zijwanden zijn van 115 g/m² polyester met een PU-rugzijde. De afdekking is waterdicht, UV-bestendig, vuilwerend en wasbaar! Om het meenemen ervan makkelijker te maken, adviseren we u een transporttas te bestellen voor uw FleXtents® PRO S vouwtent. Voor een maximale veiligheid, terwijl u in uw vouwtent van een evenement geniet, adviseren wij u ook een Safety Pack met storm spanbanden en stormharingen te bestellen. Mocht u vragen hebben over onze FleXtents® vouwtenten, neem dan vrijblijvend contact op met onze Xpert via telefoon, e-mail of Chat.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *