Tuinpaviljoenen van CosyLifeStyle® – nu in stijlvol bruin

https://www.dancovershop.com/nl/products/tuinpaviljoenen-3.3.1.aspx

Ons assortiment exclusieve en stijlvolle tuinpaviljoenen telt nu een serie tuinpaviljoenen in een stijlvolle bruine kleur, waarmee de tuinpaviljoenen er rustig en uitnodigend uitzien. Wij hebben een uitgebreid aanbod van diverse tuinpaviljoenen in verschillende uitvoeringen en materialen. U kunt kiezen voor een minimalistisch pergola paviljoen waarbij u een minimum aan materialen is gebruikt om zowel beschutting als schaduw te kunnen creëren. U kunt ook een romantischer en zacht uitziende tuin tuinpaviljoen met gordijnen aan alle kanten verkrijgen. Wat betreft de materialen hebt u de keuze uit meerdere stijlen en ontwerpen, zodat ze er naast uw huis, in uw tuin, bij het zwembad en dergelijke goed uitzien.

Tuinpaviljoenen in bruin bestaan uit verschillende materialen en meer

U kunt een tuinpaviljoen met een dak van polycarbonaat verkrijgen, zodat het licht in het tuinpaviljoen kan binnenvallen, zodat u schaduw en beschutting heeft, maar toch een mooi, zacht licht in de constructie heeft, zelfs als u de gordijnen sluit. Een ander model heeft een gesloten metalen dak, waardoor er een totale schaduw en een nog effectievere beschutting wordt gecreëerd. Veel van onze tuinpaviljoenen beschikken ook over een klamboe, zodat u kunt ontspannen en genieten zonder dat u last heeft van muggen en andere rondvliegende insecten. Als u bijvoorbeeld ‘s avonds een maaltijd in uw tuinpaviljoen nuttigt, sluit u gewoon de klamboe aan alle vier zijden van de tuinpaviljoen en kunt u ontspannen en toch genieten van het uitzicht.

De nieuwe tuinpaviljoenen van CosyLifeStyle®

De nieuwe tuinpaviljoenen in stijlvol bruin behoren tot ons uitgebreide assortiment van moderne en duurzame tuinpaviljoenen. De semi-professionele tuinpaviljoenen in een stijlvolle en moderne vormgeving zijn uitgevoerd in hoogwaardige materialen, zodat ze zowel sterk, duurzaam als onderhoudsvrij zijn. Ze zijn relatief makkelijk in elkaar te zetten en als u uw tuinpaviljoen eenmaal hebt opgebouwd, kunt u volop genieten van uw tuin en hoeft u zich geen zorgen meer te maken over wegrotten, afbladderen of roesten. U kunt de schitterende CosyLifeStyle®-tuinpaviljoenen naar keuze in het zwart of bruin verkrijgen. Daarnaast hebben we nog vele andere tuinpaviljoenen in verschillende afmetingen en uitvoeringen met een metalen dak of met een sterk en licht dak van polycarbonaat. De flexibele tuinpaviljoenen in bruin worden al snel de natuurlijke ruimte om te vertoeven. U kunt de nieuwe bruine tuinpaviljoenen hier bekijken:
https://www.dancovershop.com/nl/products/tuinpaviljoenen-3.3.1.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *