Houtopslag voor het stijlvol opbergen van uw haardhout

https://www.dancovershop.com/nl/products/houtopslag.aspx

Heeft u een houtkachel of een open haard? Dan kan het heel handig zijn om een houtopslag te hebben. De afmetingen van de houtopslag variëren, afhankelijk van de hoeveelheid openhaardhout die u bijvoorbeeld in een winter gebruikt. Er zijn mensen die een schuurtje of iets dergelijks nodig hebben voor hun haardhout, maar de meeste mensen hebben niet zoveel opslagruimte voor haardhout nodig. U kunt uw haardhout bijvoorbeeld ook in de carport kwijt, hoewel er voor de opslag van hout vaak meer ruimte nodig is. Dankzij de stijlvolle Dancover-houtopslag van lichtgewicht metaal kunt u uw brandhout vrijwel overal plaatsen waar u maar wilt. De stijlvolle, duurzame en onderhoudsvrije houtopslag is makkelijk in elkaar te zetten en zorgt voor de perfecte condities om het haardhout bij de hand te hebben op het moment dat u het nodig heeft.

Duurzame houtopslag met de juiste functionaliteit

Sommigen gebruiken nog steeds een houtkachel of open haard als belangrijkste warmtebron, maar de meerderheid gebruikt het als een aanvulling en voor de gezelligheid. Dit betekent dat ze een mooie houtopslag nodig hebben, waarbij het hout, dat enkele jaren moet drogen voordat het bruikbaar is, niet hoeft te worden opgeslagen. Bestelt u het haardhout bij een goede leverancier, dan is het haardhout nagenoeg gebruiksklaar. In twijfelgevallen kunt u het vochtgehalte meten – het vochtigheidsniveau mag niet meer dan 16-18 % bedragen. Uw houtopslag is zo ontworpen dat u het haardhout makkelijk kunt ordenen, waardoor u het haardhout mooi op elkaar kunt stapelen, zodat uw houtopslag een sierlijk onderdeel van uw huis en tuin wordt en niet alleen maar voor de opslag. Onze houtopslagen van Arrow en ProShed zijn zodanig ontworpen dat uw brandhout beschut is en er tevens ventilatie is om het hout te kunnen drogen – zelfs bij vochtig weer. Wanneer u het haardhout te veel afdekt, loopt u de kans dat het hout gaat rotten. Al met al is het belangrijk dat u uitsluitend schoon en droog hout voor uw kachel en haard gebruikt. Het is met onze stijlvolle houtopslagen niet moeilijk om schoon en droog haardhout te krijgen. Bekijk hier al onze sterke en duurzame houtopslagen: https://www.dancovershop.com/uk/products/wood-storage.aspx

Houtopslag en andere opslagoplossingen voor uw haardhout

Dancover heeft een groot aantal verschillende opslagoplossingen die u kunt gebruiken wanneer u veel meer ruimte nodig heeft, bijvoorbeeld voor openhaardhout en meer dan u in een van onze houtopslagen kunt opslaan. Onze carports en terrasoverkappingen kunnen grote hoeveelheden haardhout herbergen – of onze voordelige opslagtenten die in verschillende afmetingen verkrijgbaar zijn. Met een van onze ruime opslagtenten kunt u grote partijen haardhout opslaan – en hebt bovendien ruimte om het hout in de tent te zagen en te hakken als u er een bestelt die groot genoeg is! Daarnaast bieden wij een uitgebreid assortiment aan afdekzeilen, waarmee u ook het openhaardhout droog kunt houden. Let erop dat het haardhout kan drogen, zodat door het waterdichte afdekzeil het vocht niet in het hout blijft zitten!

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *