Opslagtenten in industriële sterkte voor professionals

https://www.dancovershop.com/nl/products/boogtenten.aspx

We hebben recent een lijn van stevige opslagtenten of boogtenten in industriële sterkte geïntroduceerd. Deze professionele opslagoplossing is uitermate geschikt voor ieder bedrijf dat een functionele, flexibele en tijdelijke opslagtent nodig heeft. De ruime opslagtent biedt tal van mogelijkheden voor opslag, productie en het droog en overdekt houden van goederen, voertuigen en machines. U kunt de populaire en iconische gewelfde opslagtenten onder andere in de agrarische sector, de bouw en de industrie tegenkomen. Naast vele andere opslagoplossingen hebben we een stevige opslagtent met een dakraam, zodat u overdag meer licht in de tent krijgt.

Opslagtenten als voordelig alternatief voor permanente bebouwing

De grote en stevige boogtenten worden geleverd met een stevig frame van gegalvaniseerde stalen buizen met een zware 900 g/m2 netversterkte PVC afdekking. De professionele opslagtenten zijn een voordelig alternatief voor permanente constructies en veel flexibeler, omdat de constructie indien nodig kan worden verplaatst. De grote opslagtenten hebben een sneeuwbelasting van 90 kg/m2 en een windbelasting van 90 km/u. Dankzij de iconische vormgeving van de tent zal er geen regenwater en sneeuw op de constructie ophopen en kan de wind geen vat krijgen op het dak. De vorm en de algehele constructie van de opslagtent maken de tent veel minder gevoelig voor eventuele ongelukken als gevolg van slechte weersomstandigheden en meer.

Boogtenten in Europese kwaliteit en grote flexibiliteit

Onze nieuwe topklasse opslagtenten of boogtenten is ontwikkeld en geproduceerd in Europa. Hierdoor kunnen wij u een kwalitatief zeer goede opslagoplossing tegen een zeer scherpe prijs leveren. Ga naar Dancovershop.com en bekijk de kleuren, afmetingen en opties voor het aanpassen van de tent. Wij leveren de industriële sterkte opslag oplossing met een enkele schuifpoort van 3x3m – maar u kunt als u wilt ook een of meer uitbreidingen en een extra schuifpoort bestellen. Heeft u vragen over onze grote en duurzame opslagtenten of boogtenten, neem dan vrijblijvend contact op met onze Xperts via telefoon, e-mail of chat.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *