Base camp tenten voor fantastische avonturen in de natuur

https://www.dancovershop.com/nl/products/kampeertenten.aspx

Een grote en ruime base camp tent is belangrijk als u de natuur wilt verkennen. U hoeft niet te gaan klimmen in hoge bergen om te kunnen genieten van onze grote base camp tent met ruimte voor max. 10 personen. De ruime tent fungeert perfect als uitvalsbasis voor iedere expeditie – voor een schoolreisje, voor de gezinsvakantie of als u ruimte nodig heeft in een kampeertent voor meer dan 3-5 personen. Vaak bieden grote kampeertenten niet meer dan aan dit aantal personen plaats. Met een base camp tent zoals onze TentZing® base camp tent voor 10 personen heeft u een fantastische accommodatie terwijl u ergens buiten in de buitenlucht geniet van de natuur.

Base camp tent met tal van geweldige functies

Onze sterke, duurzame en praktische base camp tent is een royale koepeltent die is gemaakt van sterke kwaliteitsmaterialen, zodat deze bijzonder duurzaam is. De grote tent biedt plaats aan max. 10 personen. De tent is gemakkelijk op te zetten en heeft een compleet getapete buitentent voor maximale bescherming tegen weersinvloeden. Bovendien is de buitentent brandvertragend en heeft een hydrostatische kop van 3000 mm. De ingang is voorzien van een luifel voor een comfortabele in- en uitgang. De base camp tent heeft ook een klamboe, twee binnengordijnen voor het creëren van aparte kamers, en een vloerbekleding van 140g/m2 zwarte PE. U ontvangt een draagtas en een reparatiekit bij uw nieuwe Dancover base camp tent.

Veel andere kampeertenten naast onze grote TentZing® base camp tent

Afgezien van de grote en ruime base camp tent, bieden we een uitgebreid assortiment aan andere kampeertenten aan. U kunt bij ons alles vinden van kleine kampeertenten voor 2, 3 en 4 personen in de uitvoering van bijv. vouwtenten, tunneltenten, koepel- en iglotenten en de grote tenten voor 5 of 6 personen met ruimte voor bagage en uitrusting. U kunt kampeertenten aanschaffen voor jongeren die op vakantie willen en daarom zo min mogelijk moeten dragen. Zij nemen graag genoegen met een kleinere en lichtere kampeertent. U kunt ook kampeertenten voor uw gezin hebben, die de voorkeur geven aan een comfortabele tent met veel bergruimte voor alle spullen die u als gezin nodig heeft, en een tent waarin u staruimte heeft als u zich aankleedt of zich omkleedt. U vindt hier al onze verschillende kampeertenten: https://www.dancovershop.com/nl/products/kampeertenten.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *