Een zwembad maakt de zomer nog mooier!

https://www.dancovershop.com/nl/products/zwembaden.aspx

Een zwembad in uw tuin of in uw zomerhuis is zowel voor kinderen als voor volwassenen fantastisch. Denk aan een warme zomerdag terwijl u in uw tuin heerlijk buiten kunt gaan zitten en verkoeling kunt zoeken in een verfrissend zwembad. Kies voor een in de tuin gegraven zwembad of bestel een van onze losstaande zwembaden. De laatste noemen we soms een bovengronds zwembad. Ongeacht waar uw keuze op valt, een zwembad wordt een feestelijke ervaring. Dancover biedt zwembaden aan in diverse afmetingen, zodat u het zwembad kunt kiezen op basis van het aantal gezinsleden, de grootte van uw tuin en de leeftijd van uw kinderen. Met een zwembad van Dancover krijgt u een duurzaam zwembad van uitstekende kwaliteit en met een grote functionaliteit.

Zwembadpakketten met alle benodigdheden om te starten

Onze diverse zwembadpakketten of -sets omvatten alle benodigdheden om te kunnen beginnen – met uitzondering van water! Wilt u liever een in de grond gegraven zwembad, dan moet u rekening houden met wat meer werk. Maar het zal er ongetwijfeld fantastisch uitzien en onopvallender zijn dan onze bovengrondse zwembaden. Anderzijds ziet het bovengrondse zwembad er weliswaar wat nadrukkelijker uit in de tuin, maar vul het met vrolijke kinderen en volwassenen die zich in de zon vermaken, en het zal een geweldig plaatje zijn.

We hebben het onderhoud van uw zwembad gemakkelijker gemaakt!

Iedereen wil dat het water in het zwembad altijd schoon en uitnodigend is. Daarvoor heeft u een zwembadfilter, een skimmer, misschien een robotreiniger en wat spullen om het water regelmatig te testen nodig. Bladeren en stof komen in het zwembad terecht, en hoewel de skimmer alles van het oppervlak verwijdert, verzorgt een robotreiniger de bodem en de zijkanten van uw zwembad. U hoeft Vergeet het gebruik van zwaar zand voor uw zwembadfilter. Een zak met 350 g filterballen volstaat om 25 kg zand voor de filter te vervangen. Met onze nieuwe filterballen heeft u een filteroppervlak dat meer dan 20 keer zo groot is als dat van zand. Zo worden deeltjes in het water tot 10 micron tegengehouden, terwijl zand slechts deeltjes tot 40-50 micron opvangt.

Het zwembad voor het hele gezin zal een groot succes worden

Wilt u een zwembad voor uw tuin bestellen, vergeet dan niet dat makkelijker is om met een paar personen in een groot zwembad te zijn, maar het zal lastig of druk is om met veel personen in een klein zwembad te zitten. Ongeacht uw voorkeur kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste uitrusting voor uw nieuwe zwembad. Mocht u vragen hebben over een van onze vele zwembadpakketten of accessoires, bel ons dan gerust of stuur ons een e-mail. Wij helpen u graag met het vinden van de nodige accessoires om de beste zwembadbeleving te hebben, elke keer weer!

Vind het zwembad dat u zoekt hier: https://www.dancovershop.com/nl/producten/zwembaden.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *