Weidetenten bieden uw grazende dieren een onderkomen

weidetenten

De stevige en flexibele weidetent vormt een perfecte plek voor de meeste grazende dieren zoals paarden, koeien, schapen, geiten en nog veel meer. Uw vee heeft zowel ‘s zomers als ‘s winters een plek nodig om te kunnen schuilen tegen de weersinvloeden. De tent is ook uitstekend geschikt voor het voederen van de dieren. U kunt de ruime tent tevens gebruiken voor de opslag van veevoer, hooi, haardhout of graan. Als u de tent even niet gebruikt voor de dieren, dan kunt u deze gebruiken voor de opslag van grotere hoeveelheden veevoer, materialen, machines en nog veel meer. U kunt de weidetent bijna overal opzetten, en het is zelfs mogelijk om de weidetent desgewenst te demonteren en ergens anders neer te zetten. De tent is aan drie zijden voorzien van een stevige, waterdichte en brandvertragende PVC-afdekking, die helemaal tot aan de grond doorloopt. De afdekking biedt uitstekende bescherming tegen de zon, de regen, de sneeuw en de wind.

Stevige weidetent van sterke en duurzame materialen

Onze weidetent is voorzien van een sterk, gegalvaniseerd stalen frame met een brandvertragende 610 g/m2 PVC-afdekking. U kunt de tent het hele jaar door buiten gebruiken, ergens in de wei of vlakbij de boerderij of woning. Wanneer u de weidetent voor het vee gebruikt als voederplaats, dan vinden de dieren het prettig om beschutting te zoeken in de ruime constructie, waar ze schaduw kunnen vinden in de zon en beschutting tegen de regen, sneeuw en wind. De ruime tent is ook geschikt voor opslag in het algemeen – voor de opslag van hooi, veevoer, diverse materialen en machines. U kunt de tent, afhankelijk van het soort vee dat u heeft, ‘s zomers gebruiken voor de dieren en ‘s winters voor de opslag van diverse zaken.

Professionele weidetenten voor boeren en anderen

U heeft een weidetent nodig als u grazende dieren heeft die in de buitenlucht rondlopen. Veel van die dieren zijn gewend om buiten te leven, maar ze hebben desondanks een onderkomen nodig, als het weer te warm of te nat is. Kijk op Dancovershop.com en ontdek de verschillende weidetenten en alle andere hoogwaardige opslagoplossingen die we aanbieden tegen zeer scherpe prijzen. Zijn er vragen over de weidetenten of de overige producten in onze webshop? Neem dan gerust contact op met onze Xperts die uw vragen met alle plezier zullen beantwoorden.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *