Mobiele garages – de flexibele opslagoplossing

Mobiele garages – de flexibele opslagoplossing

 

Mobiele garages van Dancover zijn de perfecte opslagoplossing, wanneer u een flexibele oplossing wilt om uw voertuig tegen weersinvloeden te beschermen. We hebben mobiele garages in veel verschillende maten, die beschutting bieden aan één enkele auto, meerdere voertuigen of andere materialen en machines. Particuliere klanten en bedrijven hebben meestal diverse goederen die ze afgedekt willen opslaan, zodat deze niet nat en vuil worden. Dit kunnen allerlei goederen zijn zoals bijvoorbeeld een auto, of misschien een kleine boot, een boottrailer, jetski, tuintractor of andere materialen. Ongeacht het soort goederen dat u wilt opslaan, een  mobiele garage is de ideale plek om de dingen in op te bergen. Dancover heeft een ruim assortiment aan opslagoplossingen zoals onze hoogwaardige, flexibele en stevige mobiele garages.

 

Mobiele garages zijn vaak de meest flexibele oplossing

De mobiele garages en opslagtenten van Dancover zijn ontwikkeld en gemaakt om opgeslagen objecten een goede bescherming te bieden. De mobiele garages zijn verkrijgbaar in diverse formaten – vanaf slechts 2×2 m, die op de meeste plaatsen kunnen worden neergezet en waarin u toch veel dingen kunt opbergen. De kleine mobiele garages bieden dezelfde goede bescherming als de grotere modellen, ondanks dat ze erg weinig ruimte innemen. De mobiele garages zijn ruime constructies met een goede stahoogte en een grote deur, wat de toegang prettig en makkelijk maakt. Bent u een particuliere klant, dan geeft u misschien de voorkeur aan een van de kleinere mobiele garages voor één enkele auto. Als professional gaat uw voorkeur wellicht uit naar een van de grotere mobiele garages met ruimte voor meerdere voertuigen, machines of materialen. Dancover levert mobiele garages of opslagtenten tot enkele honderden vierkante meters. Dit betekent dat er voor iedereen een geschikte mobiele garage of flexibele opslagoplossing verkrijgbaar is, ongeacht de behoeften en vereisten.

 

Mobiele garages zijn stevig, flexibel en duurzaam

De mobiele garages van Dancover zijn gemaakt van sterk 100% waterdicht en UV-beschermd en vlamvertragend PVC of PE dekzeil. U kunt kiezen tussen wit, grijs of groen, zodat uw garagetent bijna overal mooi tot zijn recht komt. Wij raden u aan om voor uw mobiele garage, alsook elke andere opslagtent, altijd een Safety Pack met stormbanden en grondharingen te kopen. Met een Safety Pack kunt u ‘s nachts rustig slapen, zelfs als het buiten winderig weer is.

 

 

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *