Kippenhok van gifvrij gerecycled PVC

https://www.dancovershop.com/nl/products/kippenhokken.aspx

Een modern en stevig kippenhok in uw tuin zorgt voor urenlang speelplezier, en niet te vergeten elke dag verse scharreleieren. Gezond leven met zelf verbouwde biologische producten is veel meer dan een trend. Het is een manier van leven ontstaan als reactie op de hectiek van het dagelijks leven vol stress en te veel uren achter een beeldscherm. We willen niet terug naar de natuur, maar snakken naar iets natuurlijks. Iets dat beweegt met een snelheid die we kunnen verwerken. Dankzij onze nieuwe, sterke en duurzame kippenhokken of kippenrennen van gerecycleerd en gifvrij PVC kunt u iets meer in harmonie met de natuur gaan leven.

Kippenhok met nestkasten en ren

Een aantal van onze nieuwe kippenhokken van PVC wordt geleverd met een afneembare kippenren, zodat de kippen de ruimte hebben om te scharrelen, te eten, te baden in stof en nog veel meer. Groot en klein zullen genieten van mooie en gezellige dieren in de tuin. De verschillende kippenhokken hebben ruimte voor 6-8 leg kippen. U krijgt alle benodigdheden om te kunnen beginnen – nestkastjes met een makkelijke toegang, trapje en zitstokken, ventilatieopening, en een makkelijke toegang om schoon te maken. U kunt het dak omdraaien, waardoor u het naar keuze in zwart of groen kunt hebben. Bestelt u het hok met een ren, dan is het makkelijk om de ren eraan te bevestigen en indien nodig weer te verwijderen. De ren is uitgevoerd in 2×2″ draadgaas met 3,0 mm draad, waarmee de kippen en kuikens veilig vastzitten en u de dieren in de ren goed kunt zien.

Kinderen vinden een kippenhok in de tuin fantastisch  

Mocht u voor het eerst kippen in uw tuin gaan houden, dan adviseren wij u zich voor te bereiden door mensen te vragen die al eens kippen hebben gehad of het internet te raadplegen. Het kippenhok vormt de perfecte behuizing, maar het is van groot belang dat de levende dieren goed gevoed zijn en de ruimte hebben om te scharrelen, te eten, te baden in stof en te doen wat kippen normaal ook doen. U zult er veel plezier aan beleven om levende kippen in uw tuin te hebben – en elke ochtend verse eieren te hebben. Bekijk de kippenhokken van gifvrij, gerecycled PVC en alle andere kippenhokken hier: https://www.dancovershop.com/nl/products/kippenhokken.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *