Tenten voor de heropening van scholen en instellingen na de COVID-19 lockdown en het houden van sociale afstand

partytenten, FleXtents vouwtenten, FleXtents, vouwtenten, tenten, tent, sociale afstand, partytenten, Dancover, Dancovershop

Nu de samenleving na de COVID 19 pandemie langzaam weer op gang komt, zullen wij ons nog steeds terdege bewust moeten zijn van het risico van besmetting. Ondanks dat scholen en instellingen weer opengaan, moeten we er nog steeds op letten dat we afstand van elkaar houden – de zogenaamde sociale afstand. Anders kunnen we het virus misschien niet bedwingen. Op veel kinderdagverblijven, kleuterscholen en scholen zal er te weinig ruimte zijn om de voorgeschreven afstand te bewaren als de kinderen weer massaal terugkomen. Dancover levert een flexibele en goedkope oplossing voor dit probleem: ruime en stevige partytenten en FleXtents® vouwtenten! Deze lichte, sterke en duurzame constructies kunnen in geen tijd in elkaar gezet worden en bieden u alle nodige extra ruimte om groepen kinderen van elkaar te scheiden, op te splitsen en te isoleren. Dankzij de extra ruimte kunt u de officiële voorschriften inzake COVID 19 in acht nemen, waarbij u sociale afstand houdt en tegelijkertijd uw dagelijkse werkzaamheden kunt voortzetten.

Topkwaliteit partytenten en FleXtents® vouwtenten als innovatieve oplossing

We noemen het ‘Samen apart’ als we na de COVID 19 weer terugkomen op de kleuterschool of school. Om voldoende ruimte te creëren voor het bewaren van de sociale afstand, adviseren wij om één of meerdere partytenten op te zetten om de benodigde extra ruimte te creëren, zodat u een veilige afstand kunt bewaren. Deel de kinderen in kleinere groepen in, waardoor u een veilige afstand kunt aanhouden. Onze grote en stevige partytenten bieden plaats aan een groep kinderen terwijl ze spelen, rusten, eten of zelfs les krijgen. Onze tenten zijn voorzien van grote ramen met een geweldige lichtinval, waardoor het prettig is in de constructie te zijn. Bij mooi weer kunnen de zijwanden worden verwijderd, zodat de kinderen in de schaduw kunnen spelen zonder dat het te warm wordt. Samengevat, met onze stevige, flexibele en voordelige tenten heeft u volop mogelijkheden om een veilige sociale afstand te bewaren.

Tenten om uw sociale afstand te bewaren en diverse hulpmiddelen om hierin te slagen

Wanneer u een tent of een tuinpaviljoen opzet, is het belangrijk dat u ons Veiligheidsadvies leest en de constructie veilig vastzet met een of meerdere van onze Safety Packs met storm spanbanden en stormharingen. Bovendien heeft u, wanneer u een of meer partytenten of vouwtenten wilt gebruiken, bijvoorbeeld onze FleXtents® vouwtenten, vermoedelijk een aantal vloeroplossingen en tapijten nodig om de gewone situatie zo dicht mogelijk te benaderen. Ook kunnen we u diverse kachels aanbieden als u de partytenten wilt verwarmen of als u de ruimte gewoon wilt ventileren. Wij kunnen u persoonlijk advies en begeleiding bieden, neem dus gerust contact met ons op als u vragen heeft over onze tenten voor sociale afstand en extra ruimte in verband met COVID 19 of een ander artikel in de webshop.

Bekijk hier meer: https://www.dancovershop.com/uk/products/tents-for-social-distancing.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *