Hydrocultuur kweektoren voor vers groen het hele jaar door

HYDROPONIC GROW TOWER, AEROSPRING, 185X85 CM, GREY

Verticaal tuinieren is de afgelopen jaren steeds populairder geworden, vooral in de stedelijke gebieden met beperkte ruimte voor traditioneel tuinieren. De Aerospring hydrocultuur kweektoren is een compleet verticaal tuiniersysteem dat is ontworpen voor woningen, scholen, kantoren en cafés. Het biedt een aeroponisch systeem met lage druk dat water, voedingsstoffen en zuurstof naar de wortels van de planten brengt. De Aerospring hydrocultuur kweektoren is uitgerust met een stevige wielbasis die ervoor zorgt dat hij makkelijk verplaatsbaar is, zelfs wanneer hij gevuld is met water en planten. De basis heeft zes vastzetbare wielen, zodat het systeem op zijn plaats blijft. Het systeem beschikt ook over een afzuigventilator waarmee de temperatuur en vochtigheid kunnen worden geregeld, zodat de perfecte groeiomstandigheden voor de planten worden gecreëerd.

Kweektoren met veel intelligente functies

De kweektoren is gemaakt van hoogwaardig D600 Oxford polyester met PVC, waardoor hij stevig en duurzaam is. De stijlvolle zeshoekige vorm van de kweektoren zorgt voor een maximale belichting en geeft de planten de juiste hoeveelheid licht voor een optimale groei. Het systeem heeft zes ingebouwde kweeklampen die zorgen voor een hogere opbrengst en een betere plantengroei. De Aerospring hydrocultuur kweektoren heeft ook een bewateringssysteem met een dompelbare 23W pomp. De pomp haalt water uit een reservoir van 75 liter en besproeit de wortels van de planten met water, voedingsstoffen en zuurstof. De toren heeft ruimte voor maximaal 27 planten. Met een kweektoren hoeft u niet te werken met natte en vuile aarde.

Moderne kweektoren met een verbluffende opbrengst

Het verticale kweeksysteem maakt gebruik van steenwol om meer luchtruimte te creëren voor de wortels, zodat er meer zuurstof kan circuleren en de planten sneller en gezonder groeien. Het verlichtings- en bewateringssysteem is geautomatiseerd en kan worden geprogrammeerd via een Wi-Fi-timer, die kan worden bediend met een downloadbare app. Dit betekent dat de kweektoren op afstand kan worden bediend en aangepast, waardoor het makkelijker wordt om de planten te onderhouden, zelfs als u er niet bent. Over het geheel genomen is de Aerospring hydrocultuur kweektoren een efficiënt en modern verticaal tuiniersysteem dat perfect is voor in huis, op kantoor of zelfs in een café of iets dergelijks. U zult een hoge productiviteit en gebruiksgemak ervaren, wat het een uitstekende keuze maakt voor iedereen die het hele jaar door verse planten wil kweken. U kunt de stijlvolle kweektoren hier bekijken en

bestellen: https://www.dancovershop.com/nl/producen/hydrocultuur-kweektoren-aerospring-185×85-cm-grey-2.aspx

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *