Houten tuinhuisjes van ModularoTM van sterk en prachtig Scandinavisch vurenhout

https://www.dancovershop.com/nl/products/houten-tuinhuisjes.aspx

Met een houten tuinhuisje in uw tuin heeft u ruimte en onderdak voor al uw tuingereedschap, tuinmachines en zoveel meer. Zo heeft u ruimte voor alle benodigde spullen voor uw tuin of terras. Onze nieuwe lijn van stevige houten tuinhuisjes zal jarenlang meegaan en vergemakkelijkt het perfect in goede staat houden van uw spullen. Bij Dancovershop.com kunt u een uitgebreid assortiment aan tuinhuisjes of gereedschapsschuren vinden – zowel van metaal als van hout – en in allerlei afmetingen, afhankelijk van wat u nodig heeft. Onze stevige houten tuinhuisjes van ModularoTM zijn te verkrijgen in naturel hout of in de kleuren lichtgrijs of donkergrijs. De zon en de weersinvloeden hebben invloed op de tuinhuisjes van onbewerkt hout, tenzij u deze met een houtbeschermingsmiddel behandelt.

De ModularoTM houten tuinhuisjes zijn stevig en duurzaam

Onze nieuwe houten tuinhuisjes zijn stevige en klassieke tuinhuisjes waar u jarenlang plezier aan zult beleven. De tuinhuisjes zijn vervaardigd uit zorgvuldig geselecteerd Scandinavisch hout (Picea Abies), dat in de koudere streken van Europa groeit. Daardoor is het hout sterk geworden en zult u een stevig en duurzaam tuinhuisje krijgen. Hoewel u onderhoudsvrije metalen tuinhuisjes kunt verkrijgen, beschouwen veel mensen een houten tuinhuisje als het ”echte” tuinhuisje door de uitstraling en de sfeer die het heeft. De houten tuinhuisjes van ModularoTM zijn voorzien van ramen of deuren van gehard glas of van plexiglas. Dankzij de deuren heeft u eenvoudig toegang tot de tuinhuisjes, waarbij de ramen ervoor zorgen dat er overdag daglicht in uw tuinhuisje is. Zo kunt u alles wat u nodig heeft in het tuinhuisje gemakkelijk vinden. De meeste houten tuinhuisjes hebben een schuin dak, zodat er geen water op het dak blijft staan.

De collectie van ModularoTM omvat ook tuinpaviljoenen en houten blokhutten

De stevige houten tuinhuisjes van topkwaliteit vormen een onderdeel van onze veelzijdige collectie ModularoTM, inclusief tuinpaviljoenen en houten blokhutten in tal van uitvoeringen en formaten. Dancover is één van de grootste Europese aanbieders van kwaliteitsproducten voor onder andere uw tuin en terras. Wij leveren een ruim aanbod aan houten tuinhuisjes, tuinschuren, tuinpaviljoenen, gereedschapsschuren, broeikassen en vouwtenten. Ga naar Dancovershop.com en ontdek alles over onze stijlvolle en stevige houten tuinhuisjes van ModularoTM. Heeft u vragen over de ModularoTM-collectie met houten tuinhuisjes, tuinpaviljoenen en meer, neem dan gerust contact op met onze Xperts via telefoon, e-mail of chat.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *